prnjavor3
Član
ovaj čovjek uvjek kontra i omalovažava tuđe i mašine i mišljenja ama baš u svim temama,pa ljudino kako ti ne dosadi de malo se posavjetuj možda nešta i naučiš novoga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako vi to meni gospodine...onda nemam reci...bas mi fali neko sa brda da me uci naprimer zaoravanja kukuruzovine....i stavljanja skalamerija na plugove i ostalo....ovaj čovjek uvjek kontra i omalovažava tuđe i mašine i mišljenja ama baš u svim temama,pa ljudino kako ti ne dosadi de malo se posavjetuj možda nešta i naučiš novoga
Uzmi Hjudjikove i nemas brige.Ti raonici sa promenljivim vrhom su majka,cim krenes on se zabada u zemlju,i dosta moze da se poore sa njima.Ja ih imam i sve reci hvale za njih.Poštovane kolege procitao sam ovu temu skoro od korica do korica, ali nisam nacisto i dalje. Evo ovako... Doslo je vreme da se kupe novi raonici za IMT 610.14 . Ono sto mene zanima je vase misljenje o proizvodjacu (dal hudjikov ili plamenov ili neki treci(kovac iz cantavira)) i misljenje o tipu raonika (samoostreci ili samoostreci sa kljunom izmenjivim)? Kažu da je samooštreći sa kljunom teži za vući Da li je stvarno tako?
100% tacno a ja imam i deflektore Fogelove sto Hudjik radi za IMT plug .Sa tim deflektorima zaoravanje je superUzmi Hjudjikove i nemas brige.Ti raonici sa promenljivim vrhom su majka,cim krenes on se zabada u zemlju,i dosta moze da se poore sa njima.Ja ih imam i sve reci hvale za njih.