dragan.kovacev
Član
nece taj bez kapare ili vidjenja sa kupcem nista doterati, prevejani su oni!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
taj je to mi je komšija nema sada ništa osim novih maskaro sijačica i rolo presa,ma goni ga skup je ko zlatoOtvori oglas sa kultivatorima i tamo ceš naći mail i telefon od Slobodana.Mislim da je to Slobodana iz Štrbaca ,selo preko putaribnjaka u sokaku. Od njega smo mi kupovali sejalice Gaspardo mashio maskar itd i takodje donosi delove za Lamburgi Fiat Same itd .Po meni je korektan.Evo iz mog telefona ako je to to .Slobodan STRPCI 065-625 294
Hvala jos jednom,mislim da sam bas takav kverneland gledao na internetu ali sa tri brazde,on je tu negde oko 90` godista. Mislim da je oglas bio iz Smederevske Palanke i da je covek cenio oko 1100e ali to je bilo letos,imao je dva komada i odmah ih je prodao. Cesto gledam po internetu oglase ali osim ta dva kvernelanda nisam video takav vise ni jedan.MAD MAX
Evo ga jedan takozvani "kljunaš" koji je bio prošle god. u B. Topoli na vašaru. Plug je 4 brazde i mislim da ga je čovek cenio 1600e sa svom pratećom opremom(točak, predplužnjaci, crtala)
[/IMG]![]()
[/IMG]![]()
Po mom mišljenju od od ta 3 pluga koja si naveo ja bi izabrao kvernelanda. Naglašavam da je to moje MIŠLJENJE ! Vogel serije L je nizak i imaćeš problema sa oranjem kukuruzišta. IMT je dobar i stari proveren plug a ako mu ugrađuješ predplužnjake imaćeš problema sa gušenjem 1. brazde zbog kačenja traktora (smeta poteznica) a razmak između plužnih glava na ova dva pluga je 90 cm dok je to kod kvernelanda čitavih 105 cm i ima mesta da se montira i crtalo i predplužnjak a da jedno drugom ne smetaju.
Srećno pri izboru pluga, na tebi je da odlučiš.![]()
HvalaMAD MAX evo jednog nemca, da ne zazalis ni jednu paru datu za njega http://www.polovniautomobili.com/oglas1696100/pottinger_ravnjak/