cicimoric
Član
Najnovija serija Vogel&Noot plugova nosi oznaku (c) plus i ta serija je radjena od drugacijeg materijala i navodno je mnogo izdrzljiviji od ranijih serija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
od lika sto sam uzeo plug i debrca, dao mi vizitku od tog branka, i kaze da ima dobar kvalitet, rece mi jos i da radi delove pluga za hudjika...malo je jaca ta cena po komadu...Ja sam pravo kod majstor Branka iz Nove Pazove po uzorku,izaslo me 2000din po komadu,u pitanju je rabewerk.
Nikad ja nisam rekao da su autoreset opruge promasaj Kvernelanda, daleko od toga. Rekao sam da na zemljistima kakva su nasa u Vojvodini, gde nema kamenja i kojekakvih drugih "primesa" autoreset opruga nije preko potrebna, i da je tu i sigurnosni vijak dovoljna zastita. Inace, drugar ima na svom Kvernelandu Model F autoreset opruge i pluzna tela ove godine samo skakucu.
Slabo citas gosn' Leko...I hocemo li najzad dobiti odgovor mislim da bi red bio![]()
pa nisam procitao nigde ,aj ti reci odgovorSlabo citas gosn' Leko...
@srdjan,preprodaj ih negde u Backu ili u Hrvatsku ima da delju jos oho-hoo!Zemlja Кирај-zemlja...sigurno nije teska kao nasa-imam u supi 15 raonika sa malo isrosenim vrhom koji jednostavno nece u zemlju...ocito kod njega taj problem ne postoji...nego kad smo vec kod raonika--da li hudjik ili neki kovac moze opet da nanese novi samoostreci sloij i cena toga?
zrine892
nije mi jasno ,kako si uopšte orao sa takvim raonicima![]()
Zemlja Кирај-zemlja...sigurno nije teska kao nasa-imam u supi 15 raonika sa malo isrosenim vrhom koji jednostavno nece u zemlju...ocito kod njega taj problem ne postoji...
Zrine koliko kod vas koštaju raonici i koje proizvođač?
zrine jel se to meni čini il su to mađarski raonici
@ zrine,svasta sam video al ovo nisam! Ovako potrositi raonike..... Recicu samo da su ovi moji lokalni manijaci amateri za tebe!
jasam sad nanosio var na moje lemeše kod našeg seoskog kovača cena tije 2000din po komadu stim što nanosi var sa nekim elektrodama koje koštaju 350din 1kom.meni se isplatilo jer sam kupio plug sa original huard lemešimaZemlja Кирај-zemlja...sigurno nije teska kao nasa-imam u supi 15 raonika sa malo isrosenim vrhom koji jednostavno nece u zemlju...ocito kod njega taj problem ne postoji...nego kad smo vec kod raonika--da li hudjik ili neki kovac moze opet da nanese novi samoostreci sloij i cena toga?