Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislis na ovajdnanas bio u Aradaču kod ZR. a svratio u Ninkov trgovinu poljo masinama, malo razgledao plug onaj Leopard, ne izgleda lose sve je masivno odradeno, šta mislite kakvi su ti plugovi?
@dragankovacev deflektori ne idu sa predpluznjacima jer tad nemaju svoju svrhu
Ove godine sam orao sa jednobraznim od 16" na dubinu 30 cm.S" obzirom da mi je ovo prva godina da orem, moram da se raspitam,ako bi moglo 2 brazde i dubina 26-27 to bi bilo odlično.Koliko sam ja slusao od pametnijih ljudi,koliki ja zahvat jedne brazde tolika je i max dubina.
Vladimirac bi vukao u laksuj zemlj i u idealnim uslovima.Mozda gresim![]()
I hocemo li najzad dobiti odgovor mislim da bi red bioVoleo bih da se sad javi jedan stari clan foruma, poreklom iz Banata, da ponoivi ono sto je napisao da nema nikakve potrebe za autoreset oprugama i da je promasaj Kvernelanda.
Zasto neki plug kosta vise, a neki manje vidi se kad dodju muke u oranju , a ne kad se ore "pepeo".
Onaj ko nije koristio autoreset plug taj nezna sta to znaci.
Cici da li si izlomio plug?
Ukoliko neko ide iz pravca Žablja ka Zrenjaninu neka pogleda sa desne strane kad se prođe pužarnik i videće prizor za rubriku "nikad ovako".Stoje plugovi zabodeni u njivi ,a traktora nigde.Nemaju ni vučne grede.Do puta je veliki obrtač.Žalostan prizor.
Plug je dosta težak ,imam ja takav samo sa 3 brazde i puna daska,rus 1221 ga diže bez problema jedino u transportu po linijama ako nabodeš rupu ljulja ko u hali-galiju.@antonio jd jeste upravo taj, ne znam kolika mu je cena ali ogromno mi izgleda ne znam jer bi ga moj yto mogao nositi ali vidim da ima transportni kotač.@srdjan e bas takav, u full opremi ima deflektore koje mu nesluze za nizasta osim ako se poskidaju predpluznjaci
Miroslave, vrijedi to itekako. Pretplužnjaci i deflektori rade odličan posao zajedno. Pogledaj ovaj video@antonio jd jeste upravo taj, ne znam kolika mu je cena ali ogromno mi izgleda ne znam jer bi ga moj yto mogao nositi ali vidim da ima transportni kotač.@srdjan e bas takav, u full opremi ima deflektore koje mu nesluze za nizasta osim ako se poskidaju predpluznjaci
[/QUOTE]mislim da ovi deflektori u kombinaciji sa pretpluznjacima imaju ful efekat, bas ono sto bi ja zeleo...ipak cu reskirati za ovakva 4 deflektora?