Plug - osnovna tema

mladen87 je napisao(la):
Bubu je napisao(la):
mladen87 je napisao(la):
Becar prejeftino si to prodao!

Po te pare ga kupis i kod nas!
a da li mislis na prevrtac ili na ravan?ja sam mislio na cenu prevrtaca! :D
mladen87 je napisao(la):
Bubu je napisao(la):
mladen87 je napisao(la):
Becar prejeftino si to prodao!

Po te pare ga kupis i kod nas!
a da li mislis na prevrtac ili na ravan?ja sam mislio na cenu prevrtaca! :D

Ja mislim da dobrog ravnjaka.

jel IMT pravio visoko klinasti plug 775 .vraco se ja juse sa usluznog oranja i vidim ide lik sa imt 558
al mi cudan plug kad ja pogleda ono pise IMT 775 razlika je u daskam koje su uvrnute i rucica zabrazdjivanja kraca

Robici svaka cast da je htio netko da se zezne da moje poore platio bih mu kistru piva :ppozdrav: .

Treba ih pitati odakle uvoze plugove, jer ako je iz Poljske onda nisu za naše zemljište, jer je tamo prilično laka zemlja za obradu, neko je već o ovome pisao na forumu... :cao:

Kazu da im je sasija austrijska i kverneland glave,znam i ja da je mali razmak izmedju glava :sta:,Miroslav k i sta kaze taj covek iz temerina jel je zadovoljan njime?Znaci vuce sa Ytom od 120 ks 4 brazde:haha: :D

kristi16980 je napisao(la):
Kazu da im je sasija austrijska i kverneland glave,znam i ja da je mali razmak izmedju glava :sta:,Miroslav k i sta kaze taj covek iz temerina jel je zadovoljan njime?Znaci vuce sa Ytom od 120 ks 4 brazde:haha: :D

ja video da vuče 3 brazde

Ja imam OLT dvobrazni zahvat 70 ali ne znam koja je oznaka.Pojavio mi se jedan probjem prosle godine i pre neki dan dok sam orao isti mi se desava?Ne mogu da ustelujem prvu brazdu kako god da je nastelujem malo hvat,odnosno njiva bode talasast:haha: :sta:

Progarac je napisao(la):
Ja imam OLT dvobrazni zahvat 70 ali ne znam koja je oznaka.Pojavio mi se jedan probjem prosle godine i pre neki dan dok sam orao isti mi se desava?Ne mogu da ustelujem prvu brazdu kako god da je nastelujem malo hvat,odnosno njiva bode talasast:haha: :sta:
Ako ti prvo pluzno telo malo hvata trebao bi ceo plug pomeriti na kolenastoj osovini od nazad gledano u levo(kolenastu osovinu povuces u desno). :cao:

Kristi, nemoj da ti bude tesko da odes do firme u Novi Sad da vidis plugove koje te interesuju. Ja sam u toj firmi pazario gruber, stvarno imaju kvalitetne i masivne stvari a nisu skupi.. :D

Bio sam pre neki dan kod njih u N.Sadu i stvarno mi se svidjaju plugovi samo sam pitao za misljenje da li ih neko vec koristi i kakvi su utisci, :cool:.

duki78 je napisao(la):
Bećarina pusta je napisao(la):
worm je napisao(la):
Sta mislite da li je bolji trobrazni vogel ili kverneland

Kverneland, jasno ko dan.

Ja sam neki dan prodao svog Kvernelanda 3x12" sa novim raonicima i novim prsima-čelima dasaka, orginal crtalom i točkom za 750 eura (u Hrvatskoj, jel).
koja je oznaka tog kverlanda i koliki mu je klirens?

To je bio model MZ, a klirens mu je bio oko 65-67 cm.

kristi16980 je napisao(la):
Bio sam pre neki dan kod njih u N.Sadu i stvarno mi se svidjaju plugovi samo sam pitao za misljenje da li ih neko vec koristi i kakvi su utisci, :cool:.
Cini mi se na tom plugu da su glave potpuno iste kakve sam ja stavio na ram od IMT 757.30.Mogu ti reci da jako lepo radi. :D

Nazad
Vrh