Plug - osnovna tema

Pa ruku na srce kolega ni o tebi nisam baš čuo reči hvale a sreo sam te više puta lično i u prolazu čuo neka izlaganja tako da tastatura je jedno a razgovor u četiri oka drugo.Svi smo mi na neku stranu zajebani ali no.

Pa ruku na srce kolega ni o tebi nisam baš čuo reči hvale a sreo sam te više puta lično i u prolazu čuo neka izlaganja tako da tastatura je jedno a razgovor u četiri oka drugo.Svi smo mi na neku stranu zajebani ali no.
Nisi slušao od pravih ljudi... a nisam znao da smo se sretali..
Moraš promenuti izvor informacija,čitaš jedne novine i gledaš jedan program

Pa neka se razume, nikoga ne vredja. Ako hoces usovoji to sto kaze, ako neces nemoj, ako ti smeta, ignorises ga i to je to. Covjek ima ocigledno znanje i pokusava da sve kaze direktno a i da mu se kaze direktno. Zna da iritira, ali ne vredja nikog niti se podsmeva nekome. Sta treba vise?
U pravu si,nije me vredjao
Ali savet i soli samo onda kad ti traže......... :ppozdrav:

Каже покојни Лане Гутовић у Белој Лађи: догађа се

Ljudski faktor uzrok pucanju ili ne?
Нисам ништа радио што нисам до сада...

Свакако сутра долазе момци из Агропанонке да замене клип, кажу кад аам данас звао, да нисам једини...

Jbg,dešava se. Nama je pukla na petobraznom jednom pre dve godine i sada ove jeseni.

A bas mi deluje mocno klip, veliki precnici kako cilindra tako i klipnjace.
Kao da je kod nas veceg precnika klipnjaca ili me slika samo vara.
Nas je 2015 ili 2016 godiste cini mi se.

То је пукло на навоју, види се где је почело да пуца. Није пукло на здраво проблем је када се раде навоји требало би да се постепено поплићује при крају да испадне у конус онда неће пући.

То је пукло на навоју, види се где је почело да пуца. Није пукло на здраво проблем је када се раде навоји требало би да се постепено поплићује при крају да испадне у конус онда неће пући.
Није пукло на навоју него иза навоја, а кажу мајстори што су донели клип, да није добро окаљен, и зато се то десило...

Кад би они знали шта је каљење и процес истог...Појма немају то сам видео кад сам правио болцне за Варијатор вожње,мајстори 50+ и знају а ови млађи(част изузецима)појма немају док не укуцају у Гуглу

Ни ја немам потребу да знам, а нит мњ интересује, пкуг је у гаранцији и добио сам нови клип...
Нажалост види се да је ипак да Турска индустрија није још достигла западну...

Nazad
Vrh