Zmaj od Noćaja
Član
Imao je srećeDa li si upoznao Slavka lično?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imao je srećeDa li si upoznao Slavka lično?
Nisi slušao od pravih ljudi... a nisam znao da smo se sretali..Pa ruku na srce kolega ni o tebi nisam baš čuo reči hvale a sreo sam te više puta lično i u prolazu čuo neka izlaganja tako da tastatura je jedno a razgovor u četiri oka drugo.Svi smo mi na neku stranu zajebani ali no.
U pravu si,nije me vredjaoPa neka se razume, nikoga ne vredja. Ako hoces usovoji to sto kaze, ako neces nemoj, ako ti smeta, ignorises ga i to je to. Covjek ima ocigledno znanje i pokusava da sve kaze direktno a i da mu se kaze direktno. Zna da iritira, ali ne vredja nikog niti se podsmeva nekome. Sta treba vise?

Нисам ништа радио што нисам до сада...Ljudski faktor uzrok pucanju ili ne?
Није пукло на навоју него иза навоја, а кажу мајстори што су донели клип, да није добро окаљен, и зато се то десило...То је пукло на навоју, види се где је почело да пуца. Није пукло на здраво проблем је када се раде навоји требало би да се постепено поплићује при крају да испадне у конус онда неће пући.