Baš dobar primer daješ kao SUPER MODERATOR UREDNIK. Banuj sam sebe ako imaš karakter.Bas je nasao kad ce da je**.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baš dobar primer daješ kao SUPER MODERATOR UREDNIK. Banuj sam sebe ako imaš karakter.Bas je nasao kad ce da je**.![]()
Ма коме се 'бе за било кога на форуму - нико тебе не мрзи јер си, баш као и свако ко пише на форуму, реално небитан било коме другом, већ, што се колоквијално каже, идеш на quratz са својим небрушеном социјалном интелигенцијом која ти баш не помаже у писменој комуникацији са људима на форуму.Tvrdim. I nisam jedini, samo još nisam napustio forum ili nisam banovan.
Sta ti je, sta se palis odma? Vidis da te zezam malo. Velika si paljevina, mnogo si bre tezak covek. Opusti se malo, sve shvatas bukvalno.Ako bi ti kresnuo Brnabićku, to neznači da takvih ima puno.
Nije sve u kresanju ali nema veze.
Samo se vi lepo provedite. Ja sam svoj razlog rekao prvog dana. Ne pada mi na pamet da putujem 2+2 sata. Da bi me tovarili bez argumenata oni koji su popili dva piva.
Zvao sam ja sve kod mene na SPIT pa su se našli neki da i to usmeju i još neke moje pozive. Hvala lepo.
Neću ja još dugo ostati na forumu pa ćete moći da nastavite kao i do sada.
Фора је што га намерно боцкају они за које је он доктор наука у пољопривреди,јер ипак је ово пољофорум,и ако већ хоћеш неког да подбадаш и подјебаваш мораш бар имати леђа нека да си бар нешто стекао и сазнао,урадио у пољопривреди. Њега прозива неко ко није даље стигао од фрезе. Зато нам и јесте тако.Pojedinci ga namerno bockaju jer znaju kako reaguje i tu dolazi do tenzija.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Član Boderlica se zove Slavko i koliko razumem ti si ga po pisanju procenio kao lošeg (smarača) e da bi taj sud doneo moraš ga upoznati. Pisao bi malo više o nekim stvarima ali sad žurim imam svinjokolj zakazan kod kolege.Не знам на кога мислиш; ја кажем за људе које сам упознао.
Fora je u tome, da se on u sve ali ama baš u sve se razume.................Фора је што га намерно боцкају они за које је он доктор наука у пољопривреди,јер ипак је ово пољофорум,и ако већ хоћеш неког да подбадаш и подјебаваш мораш бар имати леђа нека да си бар нешто стекао и сазнао,урадио у пољопривреди. Њега прозива неко ко није даље стигао од фрезе. Зато нам и јесте тако.

Pa neka se razume, nikoga ne vredja. Ako hoces usovoji to sto kaze, ako neces nemoj, ako ti smeta, ignorises ga i to je to. Covjek ima ocigledno znanje i pokusava da sve kaze direktno a i da mu se kaze direktno. Zna da iritira, ali ne vredja nikog niti se podsmeva nekome. Sta treba vise?Fora je u tome, da se on u sve ali ama baš u sve se razume.................
Imaš pametne i imaš inteligentne ljude....................![]()