Permutovao, umesto zavrnutog on napisao raspušten top link.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je nemoguce,zadnju brazdu podubljujes ako raspustas toplingSuvo jeste. Rijesio sam problem. Juce parkiram na beton dvije brazde leze na zemlji a treca u vazduhu. Najvise je bio problem zbog previse raspustenog toplinka. Da mi je neko reko da moze treca brazda da se podize kako raspustam toplink ne bih vjerovao. Dukej i iwanho su bili u pravu hvala obojici. Placam pice ako se nekad sretnemo![]()
Lakse bi bilo da lazem zar ne?Мени не појмљиво, стварно би нам слика све рекла.![]()
Naravno da ne moze u oranju. Ja sam rekao sta je bilo kad sam spustio plug na asfalt. Kad sam par krugova skratio lego je na zemlju. Kad sledeci put zakacim plug pokazacu na video snimku. Ne znam kakva bi poenta bila da bilo sta lazem.Brate ne moze zadnja brazda biti plica ako produzavas topling
Ti radis nesto protiv fizikeNaravno da ne moze u oranju. Ja sam rekao sta je bilo kad sam spustio plug na asfalt. Kad sam par krugova skratio lego je na zemlju. Kad sledeci put zakacim plug pokazacu na video snimku. Ne znam kakva bi poenta bila da bilo sta lazem.
Роде, па ако си коначно подесио ширину прве бразде, ти се занимај заношењем плуга у деву страну и фиксирањем попречне осовине (то што иде од једне до друге хидрауличне полуге) у потребни положај у тих седам-осам отвора.ljudi jel ima neko da vuce Vogela sl950 sa rusem 82 ? treba mi slika na kojoj rupi je podesena greda .
plug ore ekstra ali stano mi ide vise u levo i onda mi zahvat ode na 110-115cm.
ode on sam u levo koliko moze .kad orem plug stoji ekstra u zemlji samo sto mi poluge od hidraulike ne stoje indenticno ... desna maltene stoji pravo a leva skroz u levo i onda mi prva brazda hvata vise ....cak i ako ga smaknem na gredi bilo levo ili desno on opet ode skroz u levo ....dok sam orao za imt-ovim plugom bukvalno je sam isao za traktorom a ovaj stalno nesto bezi .ne volim da orem sa zategnutim lancem ali nisam imao vremena da se zamajavam sa time...kad odem sledeci put da orem uslikacu koju sliku .Роде, па ако си коначно подесио ширину прве бразде, ти се занимај заношењем плуга у деву страну и фиксирањем попречне осовине (то што иде од једне до друге хидрауличне полуге) у потребни положај у тих седам-осам отвора.
Знај да плаз плуга не мора да буде апсолутно паралелан правцу кретања трактора и плуга. Занеси читав плуг мало у лево и фиксирај у том положају. А то који је то положај и колико треба да га занесеш - то већ зависи од земље коју ореш, дубине и ко зна чега већ.
Дакле, заноси тај плуг у лево све док не буде сам ишао иза трактора без затезања ланаца. Имаћеш да откачињеш и закачињеш тај плуг на њиви неколико пута док не потрефиш праву комбинацију отвора где убадаш онај шраф, али другог начина немаш.
Danas sam tačno izmerio unutrašnju meru. Ipak je 102cm, nzm zašto sam umemorisao da je 90-95cm. Sve u svemu komšo je super zadovoljan oranjem , e jedino sam mu vijke i navrtke, koji drže srce felne i obruč, okrenuo kontra (navrtku prema unutra što ni fabrika nije predvidelaPre jedno 2-3 nedelje sam komšiji sužavao zadnje točkove na rakovici 60 prema plugu imt755. Mislim da sam dobio unutrašnju meru oko 90-95cm.