Sve zavisi da li je komšija normalan ili nenormalan.Jedan je opaučio razor do mene dubok do pojasa.Sve je u pravcu spram kamenja samo on kod sebe ima kanalčinu u koju ne može ništa posejati kako treba niti poravnati za vjeki vjekova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sigurno ti komšija ima Dron pa te snima ...U Mačvi je nekad bilo da se sklad ne dira ni za živu glavu, jer je znla i glava da se izgubi. Ostavljalo se tih 30 cm i uhvati se ledina iz koje stalno kreće korov i truje pola njive ali se biblija i sklad ne menjaju. Čak se često sadila i neka voćka, da ostane pravac za večno. E tu posle nastaje problem. Kreće trava, žbunje, korenje, krošnja drveta i onda se obilazi sa svim mašinama i izgleda ružno ali svetinja se ne dira.
Na početku mog oračkog staža, kao mlad i neuk, orao poslednju nbrazdu do komšije i krivudao, čas malo odorao od njega, malo napustio od mene, vidi se da nije bilo namere ali da je krivudavo - jeste. Dođem kući i sednem da večeram kad otac kaže " eno komšija viče na kapiji, idi vidi šta hoće". Kad je pre čuo, bog sveti zna.
Ja nisam sa plugom za rigolovanje, neg' sa OLT-om 16", umalo se prevrnuh s Vladimircem...Bilo svađe, vike, dreke, pretnji..Nagodinu opet ošinem jendek, popizdeo je...Jednom mi je palo na pamet,al se nisam ipak usudio,da prođem sa plugom za rigolovanje, a u materinu,da spustim metar dubine pa odori onda prokletinjo...
immam ja tu kutiju. ona je 10 cm ali sam na nju napravio jos jednu od 12cm...\Знаш ли да су из самог "Вогела" некада продавали комад кутије са избушеним отворима тамо где треба и сет дужих шрафова управо за сврху да се уради то за шта ти питаш? Код мене на плугу је то одавно урађено.