talianu
Član
Ne znaš ti Nebojša kad je Zombi kupovao traktor 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Nisam imao tu cast da to citam.Ne znaš ti Nebojša kad je Zombi kupovao traktor![]()
Druga je stvar ako nećeš da šarafaš zahvat onda jednom našteluješ i uredu, ali nekad treba kolenastu fino doraditi na promjenu tvrdoće zemljišta.Plug je potrebno jednom pravilno nastimati prema traktoru i tu je kraj price, kacenje pluga za traktor takodje treba znati nastaviti i to postaje rutina posle nekog vremena. Imam plug na kojem se stela zahvat ali mi ne pada napamet da ga sarafam i nastavljam kad je teza zemlja, radije idem malo sporije.
Ja sam odma rekao da me ne shvatite pograsno, nije mi namera bila da vas uvredim na bilo koji nacin.Imam osjećaj da nemam baš sagovornika oko ovih sitnih detalja ali vrlo bitnih detalja, nekome ko se baš ne razumije u rad pluga nebi bilo bitno da je kolenasta osovina i zavarena jer nezna čemu ona služi. Ja se prema plugu ponašam isto i sa 3.4 ha kao i da imam i 34 ha. Jednostavno volim da radi savršeno, ako ne radi savršeno ja to dorađujem kao što sam doradio pomenuti Olt plug, pa sam doradio novu frezu kojoj sam našao manu, pa sam od pune daske na dvobrazcu napravio od gibnjeva rešetkastu dasku, a sve to da napomenem je posle dorade radilo oko 40% bolje.
Nije nov, mislim da se VariOpal više ni ne proizvodiJesi nov uzeo?,Ne mogu uvečati slike pa ne vidim.Ako jesi cena me interesuje.
Ja sam gledao turski 2-obrtač ,vario,al mi nešto puno para.
Nema nikakve ljutnje sve su ovo komentari, ja volim dati nekom savjet ako ga traži od mene, isto tako šta mi nije jasno i neznam ja kopam na sve strane da nešto naučim. Činjenica je da teško donosim odluke kad nešto kupujem jer mi uvijek nešto smeta. Žena mi je odmah rekla da nikad neću kupiti polovan plug jer im stalno nalazim maneJa sam odma rekao da me ne shvatite pograsno, nije mi namera bila da vas uvredim na bilo koji nacin.
I ja sam "budala" pa svaki posao koji radim gledam da on bude savršen ili sto je moguce blize tome ali nazalos to nije uvek moguce.
Sto se pluga tice zna se vrlo dobro sta su plugovi tj koja su to imena al ta imena nose sa sobom i adekvatnu cenu.
Znaci ako niste spremni da izdvojite debelu sumu novca za neko zajebano ime tj marku moracete da se pomirite sa time sa sve ostalo ima neku manu.
Dal se zvao ovako ili onako manje vise sve jedno je, ako ste perfekcioniata svima cete naci neku manu jer da je nemaju ne bi ni kostali toliko koliko kostaju.
Zaboravio sam nabrojati i da sam napravio i kopir grane na novoj prskalici Agromehanika 600 l.Kolega Miladine, s obzirom šta si sve do sad uradio, napravio i prepravio od mašina mislim da ti je najbolje rešenje da sam napraviš plug po svim tim tvojim željama. Kad ga ofarbaš lepo uslikaj i postavi ovde.
Или БојчетићNe znaš ti Nebojša kad je Zombi kupovao traktor![]()
А Ћира?Или Бојчетић![]()
Interesuje me polovan a najrađe bi obrtač, ali su cene da glava boli. Zemlja je srednne teška.Djjova nov ili polovan, ravnjak ili obrtač?
Kakva ti je zemlja, teška za oranje ili lakša? On bi trebao da može da ore 2x16, a možda je bolje štelujući, da ima opciju i 2 x 14.