paorpaor
Član
Ko ima Kuhn MM 151 plug?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel nije tvoj plug taki?Ko ima Kuhn MM 151 plug?
To je sigurno do pluga,ja sam pričao o varijanti gde isti plug radi sa i bez predplužnjaka,tada se vidi razlika u težini vuče.pa nije uvek teze sa pretpluznjacima,barem se meni u praksi tako pokazalo. Ista njiva ja sa 560 i imt 757 sa crtalima i deflektorima bez pretpluznjaja a kum rusom 920 i regent pluto sa pretpluznjacima i tako oremo i pred kraj daj da probam za 560 da zakacimo regenta i proba. Kad sam krenuo i dao gas traktor ode kao da plug nije bio spusten ,okrenem se plug je na zadatoj dubini a traktor samo peva a o zaoravanju i kvalitetu okretanje brazde i drobljenje zemlje da ne pricam koliko je bolje u korist regenta,a lakse ide od 757 za 15-20% iako Regent ima pretpluznjake.
Pokrivio nestoJeste.Treba mi nesto da vidim.
Kod koga ides da vidis plug? Planirao sam ici danas u Gradisku ali izjalovilo se.Biće kod dobavljača, ja danas idem da vidim za plug.
Jel moze multi master 152? Takav mogu slikatiKo ima Kuhn MM 151 plug?
Neradi danas kancelarija, sutra će raditi. Plug nemogu vidjeti nigdje kod mene, možda će biti danas u Gradiški. Već sam načuo da su cijene paprene, navodno Titan 3 brazde obrtač oko 17000 e.Kod koga ides da vidis plug? Planirao sam ici danas u Gradisku ali izjalovilo se.