Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja imam isti takav . platio sam 3850 eura , ali ne kajem se dobri su to plugovi moze da se skida treca glava ako ti smeta .FL je napisao(la):Sta mislite o ovom plugu?Da li odgovara za Ursus 902?Inace ravnjaka 3 brazde vuce.Cena je 3600e.
![]()
gde si nasao? ja sam nasao isto osjecki plug u Drenu za 25 euralevak je napisao(la):ljudi da ja vas sad nesto pitam dosta sam vas ucio naso sam osjecki plug visokoklinasti skracen na 24 cm bio je 30 cm da li to moze da nosi imt 539 i kako pakuje brazdu plug je skoro nov i cena je smesna 50 eura javite mi ako sta znate
mityoo je napisao(la):Hvala!
Ja sam danas trgovao nešto slično!
Slazem se da su dobri plugovi.Sa kojim traktorom ga koristis?Da je 2+1brazni lako bih mogao po potrebi skinuti trecu glavu.geza je napisao(la):ja imam isti takav . platio sam 3850 eura , ali ne kajem se dobri su to plugovi moze da se skida treca glava ako ti smeta .FL je napisao(la):Sta mislite o ovom plugu?Da li odgovara za Ursus 902?Inace ravnjaka 3 brazde vuce.Cena je 3600e.
![]()
zombie_666 je napisao(la):Ljudi, jel zna neko koliko je otprilike težak Raba dvobrazdni obrtač sa ručnim okretanjem? Zanimaju me i njegove dimenzije, ako neko slučajno zna![]()
cicimoric je napisao(la):duzinu neznam ali mogu izmeriti u pitanju je V & Noot plug. Neznam ni tezinu a i ne mogu izmeriti ali se ruz igra sa njim. Nosio sam taj plug i sa Zetorom 6911 njemu nije bilo bas tako lako ali nije bilo problema.
Ranije sam orao sa jednim Gassnerom koji je bio oko 600 kg, ovaj VN koji sada imam je laksi
Da li ga mozda prodajes?cicimoric je napisao(la):e stvarno neznam koliko bi mogao biti tezak. Sad da lupim neku glupost ne bi ti nista koristilo.
p.s. ne koritim ga.......skuplja prasinu u supi![]()