Plug - osnovna tema

Koliko para bi kostao taj plavi (rabe) kod nas u srbiju da dodje? i da li ima tocak, vidim na slici da je skinut.

Bolje me ne pitaj za cenu. Veruj mi da je preskup 22 000f oko 17 500e. previse je to para . Stavljao sam slike samo da vidite. A koliko bi stvarno kostao kod nas to nebi znao da ti kazem. :ppozdrav:

da ima hidraulicnu zastitu, ponekad je to dobro, bilo je dana kad sam 10 ak sarafa lomio... cena je velika, al je sigurno malo radio, i za te pare mora imati tocak.

Lala iz Banata je napisao(la):
Ja za 4 godine nisam ni jedan sraf slomio na Vogelu, :sta:

a meni se desi da zapnem za neki panj, ili neku zilu, pa pukne, prosle jeseni smo orali neku zivicu, tj bila je zivica, pa smo hteli poorati, da nebude parlog, da neraste korov, i na duzi od 400 metar smo polomili 6-7 sarafa :cao:

mucobieno je napisao(la):
Lala iz Banata je napisao(la):
Ja za 4 godine nisam ni jedan sraf slomio na Vogelu, :sta:

a meni se desi da zapnem za neki panj, ili neku zilu, pa pukne, prosle jeseni smo orali neku zivicu, tj bila je zivica, pa smo hteli poorati, da nebude parlog, da neraste korov, i na duzi od 400 metar smo polomili 6-7 sarafa :cao:

Na takvim mestima,napr.gde je bio salas,bila su i drveca prvo sam podrivacem prelazio na svakih 50-60 cm,tako sam zile prekidao.

FL je napisao(la):
geza je napisao(la):
FL je napisao(la):
Sta mislite o ovom plugu?Da li odgovara za Ursus 902?Inace ravnjaka 3 brazde vuce.Cena je 3600e.
2mrfcpl.jpg
ja imam isti takav . platio sam 3850 eura , ali ne kajem se dobri su to plugovi moze da se skida treca glava ako ti smeta .
Slazem se da su dobri plugovi.Sa kojim traktorom ga koristis?Da je 2+1brazni lako bih mogao po potrebi skinuti trecu glavu.
[/quoteskoro sam uzeo Lemken-opal 90 2+1 brazda uslikacu ga sutra i postaviti sliku a trecu sam brazdu sinuo :ppozdrav:]

dali neko zna (a sigurno da zna) po kojoj ceni moze da se nađe polovan imt-ov plug trobrazni da nije izvaren sa tockom :sjasi: :sjasi: :sjasi:

miroslav94 je napisao(la):
dali neko zna (a sigurno da zna) po kojoj ceni moze da se nađe polovan imt-ov plug trobrazni da nije izvaren sa tockom :sjasi: :sjasi: :sjasi:
Prosle nedelje sam prodao IMT-ov trobrazni, 14 colovni sa tockom u odlicnom stanju za 700e.

Nazad
Vrh