Plug - osnovna tema

@FL
U oglasima ovde clan dragan82 prodaje dvobrazni obrtac Rabe
po meni dobra kombinacija za tvoj traktor! :ppozdrav:

Upravo sam video oglas,mozda je takav plug dobar izbor, ako moze stelovati zahvat na 35-40cm.Manji zahvat ne odgovara zbog sirine traktora-linija vuce tesko podesiti i kod mog Vogela ravnjaka 2 brazde ako nije na 40 cm.

Diklofen i Matic. Vi me niste razumeli.
Ima ovde jeftinji plugovi , ali ne za nase yugovice koji bi dolazili kao turisti i sami bi trazili plugove za sebe. Takve plugove mogu naci "trgovci" koji su stalno u pokretu kao ja. Secate se mozda mojih oglasa sa Kleverlandom 3 brazde mislim da je kostao oko 3000e itd. Znaci ima i nalaze se ali ne svaki dan. :ppozdrav:

@Dragan82 svaka tebi cast,ali znamo i mi sta je trgovina.
Mozda vlasnici garaza nece da spuste vama nakupcima jer znaju da uzimate ::novac:: ::novac:: ::novac:: na tome. Ovih dana nesto kupujem pa zovem oglase i uvek ono sto je povoljno je upravo otislo ostalo nesto slicno malo losije i malo skuplje,tako obicno biva. ::namigivanje::

koliko sam ja primetio onaj Rabe sto je Dragan82 dao u oglas ima resetkaste daske iz jednog dela, a to po meni nije dobro.

Nema tu nikakvog suda ili zakona. Ponekad se jeftine stvari nadju u garazama , jer oni tacno znaju sta se vise ne moze prodavati u svojoj zemlji. A po nekad jeftinije je kod seljaka da se kupi. Reci ti meni kako ces objasniti starom coveku da njegova masina ne moze vise da se proda u njegovoj zemlji i da nema veliku vrednost, kad ga ona ceo zivot dobro sluzila, a kad je nju on kupio on je skupo platio. Zato se nikada nista u napred ne moze znati. :ppozdrav:

FL je napisao(la):
Sta mislite o ovom plugu?Da li odgovara za Ursus 902?Inace ravnjaka 3 brazde vuce.Cena je 3600e.
2mrfcpl.jpg
ja imam isti takav . platio sam 3850 eura , ali ne kajem se dobri su to plugovi moze da se skida treca glava ako ti smeta .

ljudi da ja vas sad nesto pitam dosta sam vas ucio naso sam osjecki plug visokoklinasti skracen na 24 cm bio je 30 cm da li to moze da nosi imt 539 i kako pakuje brazdu plug je skoro nov i cena je smesna 50 eura javite mi ako sta znate

levak je napisao(la):
ljudi da ja vas sad nesto pitam dosta sam vas ucio naso sam osjecki plug visokoklinasti skracen na 24 cm bio je 30 cm da li to moze da nosi imt 539 i kako pakuje brazdu plug je skoro nov i cena je smesna 50 eura javite mi ako sta znate
gde si nasao? ja sam nasao isto osjecki plug u Drenu za 25 eura

50e plug sa skoro novim daskama. A ja sam platio jednu dasku za mog leminda 65e (pre 6 godine) :ppozdrav:

Ljudi, jel zna neko koliko je otprilike težak Raba dvobrazdni obrtač sa ručnim okretanjem? Zanimaju me i njegove dimenzije, ako neko slučajno zna :)

geza je napisao(la):
FL je napisao(la):
Sta mislite o ovom plugu?Da li odgovara za Ursus 902?Inace ravnjaka 3 brazde vuce.Cena je 3600e.
2mrfcpl.jpg
ja imam isti takav . platio sam 3850 eura , ali ne kajem se dobri su to plugovi moze da se skida treca glava ako ti smeta .
Slazem se da su dobri plugovi.Sa kojim traktorom ga koristis?Da je 2+1brazni lako bih mogao po potrebi skinuti trecu glavu.

zombie_666 je napisao(la):
Ljudi, jel zna neko koliko je otprilike težak Raba dvobrazdni obrtač sa ručnim okretanjem? Zanimaju me i njegove dimenzije, ako neko slučajno zna :)

Jel zna neko dimenzije bilo kojeg dvobrazda obrtača? Zanima me duzina i masa. Ajd ljudi, nije valjda da niko nema neki dvobrazd da mi kaze tu mjeru :sta:

duzinu neznam ali mogu izmeriti u pitanju je V & Noot plug. Neznam ni tezinu a i ne mogu izmeriti ali se ruz igra sa njim. Nosio sam taj plug i sa Zetorom 6911 njemu nije bilo bas tako lako ali nije bilo problema.

Ranije sam orao sa jednim Gassnerom koji je bio oko 600 kg, ovaj VN koji sada imam je laksi

cicimoric je napisao(la):
duzinu neznam ali mogu izmeriti u pitanju je V & Noot plug. Neznam ni tezinu a i ne mogu izmeriti ali se ruz igra sa njim. Nosio sam taj plug i sa Zetorom 6911 njemu nije bilo bas tako lako ali nije bilo problema.

Ranije sam orao sa jednim Gassnerom koji je bio oko 600 kg, ovaj VN koji sada imam je laksi

Hvala ti, izmjeri mi bar tu duzinu molim te. Koliko mislis da je otprilike tezak taj koji sad koristiš, ono odokativno :) ?

cicimoric je napisao(la):
e stvarno neznam koliko bi mogao biti tezak. Sad da lupim neku glupost ne bi ti nista koristilo.

p.s. ne koritim ga.......skuplja prasinu u supi :ppozdrav:
Da li ga mozda prodajes?

Nazad
Vrh