Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolko su ga ljudi vredjali i pricali mu da nista ne zna zato sto je rekao da rus moze da ore bez tocka.Covek je radio preko 30 godina u IMT i siguran sam da ce da resi tvoj problem, obavezno javi do cega je bio problem!!Ako sve bude kako treba u subotu će mi doći g-din Petar Grbić da pogleda moj dvobrazni plug da li mu nešto fali i da mi objasni kako da ga uštelujem sa mojim 539. Čovek ima sigurno mnogo više iskustva od mene i da najzad znam gde postoje cake ili greške koje sigurno pravim. Inače ja njega namestim tako da nemam kosu vuču i da lepo prevrće i slaže ali samo pod jednim uslovom. Moram desnu poteznicu da skratim odnosno da navijem lanac baš dobro. E sad me baš interesuje da mi čovek objasni sve u vezi ovoga.

Malo tjeze.Pitanje za iskusne:
Može li 558 raditi sa 755.3 plugovima?
…ili, da pitam: u kojoj zemlji ne može raditi? (Zla smonica, itd)

Malo tjeze.
Mozda bi mogao u nekoj lakoj zemlji
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Jedan moj komsija iskrivio 756.2 verovatno uzet u limesu.Tako sam i mislio, ali, velim, da pitam iskusnije…
Znači, biće 756.2. Vrede li novi nešto? Čuo sam da je navodno lošiji kvalitet metala nego na starim….