Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolko su ga ljudi vredjali i pricali mu da nista ne zna zato sto je rekao da rus moze da ore bez tocka.Covek je radio preko 30 godina u IMT i siguran sam da ce da resi tvoj problem, obavezno javi do cega je bio problem!!Ako sve bude kako treba u subotu će mi doći g-din Petar Grbić da pogleda moj dvobrazni plug da li mu nešto fali i da mi objasni kako da ga uštelujem sa mojim 539. Čovek ima sigurno mnogo više iskustva od mene i da najzad znam gde postoje cake ili greške koje sigurno pravim. Inače ja njega namestim tako da nemam kosu vuču i da lepo prevrće i slaže ali samo pod jednim uslovom. Moram desnu poteznicu da skratim odnosno da navijem lanac baš dobro. E sad me baš interesuje da mi čovek objasni sve u vezi ovoga.
Malo tjeze.Pitanje za iskusne:
Može li 558 raditi sa 755.3 plugovima?
…ili, da pitam: u kojoj zemlji ne može raditi? (Zla smonica, itd)
Malo tjeze.
Mozda bi mogao u nekoj lakoj zemlji
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Jedan moj komsija iskrivio 756.2 verovatno uzet u limesu.Tako sam i mislio, ali, velim, da pitam iskusnije…
Znači, biće 756.2. Vrede li novi nešto? Čuo sam da je navodno lošiji kvalitet metala nego na starim….
Mozda nemas gde da ga iskrivis, tj laka zemlja?Ja imam 755.2 visoki klirens uzet u Jugometalu nov evo ga radi bez greske vec 10 god...
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Ma kako nemam imamo mi i crnu zemlju,zakacio sam bio neki panj koji je zakopan traktor poceo da skace ja mislio sjebo sam ga kad ono nista..proletos sam a njim belezio gde cu temelj vadio neko kamenje i nista mu nijeMozda nemas gde da ga iskrivis, tj laka zemlja?
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока