Plug - osnovna tema

Ode u našu Srbiju Vrujici ,sretno im bilo

20250213-211331.jpg
20250213-210414.jpg

Poslednja izmena:
Hvala kolege.
Mene je koštao 3435 e. Predplužnjake nisam htio, uzeo sam deflektore jer mi na Vulkanu 757.2 rade odlično, samo mi ravnjak ima daske UN 350 a ovaj obrtni UN 400.

Mojom nepažnjom je u predračunu bio upisan dupli limeni točak, ali Karanfil iz Fopa mi je obećao gumeni točak sa suspenzijom bez nadoknade, i ispoštovao je obećanje.

Miladine,
želim ti dobro oranje. Ja sam pristaša predplužnjaka, ali nadam se da će tvoje potrebe zadovoljiti i deflektori.
Podesivi obično imaju 3 širine brazde, a tvoj ima 4. :love:

🤣, nije ni ovaj jeftin, puna cijena je 22200 km, to je oko 11385 e, ja sam ga dobio u Mađarskim subvencijama sa 70% manjom cijenom. Nije to 757, To je bivši Vn lm 1020, ima i 3 brazde.

Pa nije baš ni jeftin...

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Miladine,
želim ti dobro oranje. Ja sam pristaša predplužnjaka, ali nadam se da će tvoje potrebe zadovoljiti i deflektori.
Podesivi obično imaju 3 širine brazde, a tvoj ima 4. :love:
Hvala kolega.
Ovo i jeste isti plug Vn Lm 1020, na pločici piše Lm 1020.2. Na daskama ima žig IQ PARTS UN 400 LB4, rođak je imao vogela pa on kaže da je sve isto, jedino disk crtala je kao kod mog Vulkana 757.3

Djeluje mi dobar plug, nisam pitao koliko je 3 brazde ali predpostavljam mozda 1000 e vise od ovog, koliko znam juče je stiglo valjda 20 plugova 2 i 3 brazde, to je sve u Mađarskim subvencijama. I zaboravih da kažem da ima i opcija rešetkaste daske.

Nemogu da se sjetim svega odjednom, i jedna još bitna stvar za zainteresovane za ovaj plug. U Mađarskim subvencijama sve cijene su mislim 10 do 20% više od uobičajene cijene, tako da ovaj plug po mom mišljenju u Srbiji mogao bi biti možda i 20% jeftiniji nego ova cijena.

Nazad
Vrh