Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na osnovu čega dobijate te Madjarske podsticaje? U pitanju je dvojno državljanstvo kao kod nas u Vojvodini ili je neki drugi princip u pitanju?Zato sam ja uzeo Fopov Lm 1020 2 brazde, moja cijena sa Mađarskim podsticajem je 3450 e, a polovan u solidnom stanju je tu negdje ista cijena.
ovde je potrebno samo da si manjina.kod eu fondova imamo desetak bodova prednosti kao manjina na zadnjem natjecaju za drazvnu zemlju smo mogli odnosno imali pravo uzeti 15ha vise kao manjina po gazdinstvu a mislim po gazdinstvu da je bilo maksimalbo 30 odnosno 45 za nas.sused je hrvat i mislim da on placa drzavnu nekih trecinu vise od mene po hektru.i za decu mozemo dosta prava vecih ostvariti kao manjinaNa osnovu čega dobijate te Madjarske podsticaje? U pitanju je dvojno državljanstvo kao kod nas u Vojvodini ili je neki drugi princip u pitanju?
Ovaj sa oglasa je MS, to je XM po staroj nomenklaturi Vogela.Da ,bez XM u težoj 4 brazde nema šta da traži.3 može i M.
Pa nije valjda da si sa Armom iskrivio (ili polomio) nosač a da nije pukao šraf?
Nije Arma kriva, kamen je kriv, mozda je bio prejak sraf, pa je pukao nosac. Jeste dve brazde.Pa nije valjda da si sa Armom iskrivio (ili polomio) nosač a da nije pukao šraf?
Jel to 2-brazni?
??То ти Бранко реши без проблема.
Nije smeo da pukne nosač ali nije ni nemoguće da je slab. A može biti i da je šraf prejak. Ako je 10.9 stavi 8.8 ali nikako 5.6. Znaš možda debljinu?Nije Arma kriva, kamen je kriv, mozda je bio prejak sraf, pa je pukao nosac.