Plug - osnovna tema

Zato sam ja uzeo Fopov Lm 1020 2 brazde, moja cijena sa Mađarskim podsticajem je 3450 e, a polovan u solidnom stanju je tu negdje ista cijena.

Nema veze dvojno državljanstvo, to je Dodik dogovorio sa Orbanom za 2022 i 2023 g. Mogli su konkurisati svi koji su upisani u APIF gazdinstvo u Republici Srpskoj, subvencije su 70%. Ja sam iskoristio obadvije godine. Prve godine je bilo oko 700 poljoprivrednika, a druge oko 1500.

Na osnovu čega dobijate te Madjarske podsticaje? U pitanju je dvojno državljanstvo kao kod nas u Vojvodini ili je neki drugi princip u pitanju?
ovde je potrebno samo da si manjina.kod eu fondova imamo desetak bodova prednosti kao manjina na zadnjem natjecaju za drazvnu zemlju smo mogli odnosno imali pravo uzeti 15ha vise kao manjina po gazdinstvu a mislim po gazdinstvu da je bilo maksimalbo 30 odnosno 45 za nas.sused je hrvat i mislim da on placa drzavnu nekih trecinu vise od mene po hektru.i za decu mozemo dosta prava vecih ostvariti kao manjina

Ima li neko ovakav plug? Trazi za njega 3600€, izgleda mi cijena malo povisoka? Trazim dvije brazde plug( nije mi pod hitno) da je barem 16-18 cola, ( 14 cola plug imam)..

Nazad
Vrh