Plug - osnovna tema

Bolje ti je nov sa povraćajem, onda bude po ceni polovnog.

Ova cena od 4000 za 4 brazde obrtač jeste extra, samo ako nije drtina u koju treba uložiti 3000 evra, odnoano ako treba izmenjati sve daske, plazeve, raonike itd.

Baš i nije slikan da se vidi pravo stanje a dok se ne vidi sopstvenim očima slikama se ne veruje.Možda je te 3.999 i previše za njega.

Ah, znam, slažem se. Kad na slikama vidiš da je u dobrom stanju znaj da u stvarnosti nije tako. A kad na slikama ne izgleda obećavajuće, kakav je tek uživo, jel da?
Al verujte, za ovu cenu, kompletnijeg i boljeg, nema u oglasima. Zato je i otišao za dan-dva.

@stizanin slažem se. I ja gledam da sve što kupujem bude novo i da ide na povrat, al ako bi uletelo nešto povoljno da premostim, ne bih se bunio. 👍
@floyd @talianu ma, za naše zemljište je M vogel više nego dovoljno jak. Pogotovo od kako se više ne beru kukuruzi i od kako su nam jeseni sušne. Kod nas se ni L vogeli ne lome.

Zato sam ja uzeo Fopov Lm 1020 2 brazde, moja cijena sa Mađarskim podsticajem je 3450 e, a polovan u solidnom stanju je tu negdje ista cijena.

Nema veze dvojno državljanstvo, to je Dodik dogovorio sa Orbanom za 2022 i 2023 g. Mogli su konkurisati svi koji su upisani u APIF gazdinstvo u Republici Srpskoj, subvencije su 70%. Ja sam iskoristio obadvije godine. Prve godine je bilo oko 700 poljoprivrednika, a druge oko 1500.

Na osnovu čega dobijate te Madjarske podsticaje? U pitanju je dvojno državljanstvo kao kod nas u Vojvodini ili je neki drugi princip u pitanju?
ovde je potrebno samo da si manjina.kod eu fondova imamo desetak bodova prednosti kao manjina na zadnjem natjecaju za drazvnu zemlju smo mogli odnosno imali pravo uzeti 15ha vise kao manjina po gazdinstvu a mislim po gazdinstvu da je bilo maksimalbo 30 odnosno 45 za nas.sused je hrvat i mislim da on placa drzavnu nekih trecinu vise od mene po hektru.i za decu mozemo dosta prava vecih ostvariti kao manjina

Ima li neko ovakav plug? Trazi za njega 3600€, izgleda mi cijena malo povisoka? Trazim dvije brazde plug( nije mi pod hitno) da je barem 16-18 cola, ( 14 cola plug imam)..

Nazad
Vrh