Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nepada mi napamet da zbog toga širim i skupljam, ostavio sam ga na 14 coli i neću ga više ni pomijerati, sa 14 coli vozim prvom brzom, a sa 16 bi morao polutati prvu, i sa 14 coli orem drugom napola na manjem gasu plitko oranje. Tako da je šarafanje završeno.Ako ti je lakse stalno da sakupljas i siris zahvat kad parkiras onda bolje tako sigurno.
Ima da se uriba stjela nestjela.FOP ima odličnu farbu.
Trebaće vremena dok se ne uribaju daske.
Najbolje naći neku peskušu gde ima kamena, pa po suvom orati. Ima da se oribaju čas posla.
Tako je, ako stavljam plug na beton/kocku u mom slučaju, obavezno poturim dasku ispod raonika.Ouuu Aco pa znaš li ti koliko godina treba da bi stradali, jel ti poturuješ daske.
Na 3 hektara lakse zemlje trebace 5-6 godina da se uribajuFOP ima odličnu farbu.
Trebaće vremena dok se ne uribaju daske.
Najbolje naći neku peskušu gde ima kamena, pa po suvom orati. Ima da se oribaju čas posla.
Jel može od labudaste guske ili mora bela domaća?Na 3 hektara lakse zemlje trebace 5-6 godina da se uribaju
Ali kad se uribaju ako na kraju sezone namaze cistu guscju mast mislim da ce drzati do sledece ture oranja da ide glatko od starta.. Ako pusti da zardjaju onda ce se uribati taman pred kraj oranja..
Svejedno je, samo mora da je dobro uhranjena da bi bila kvalitetna mast. I obavezno cista, mesavina nece dobro uraditi posao.Jel može od labudaste guske ili mora bela domaća?