Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislis na sezonu oranja ?Zvanično završena sezona.
Kod nas se ove godine bas drugacije pokazalo, konkretno lemken europal5 puna daska se lepilo na nju iako je vec 4.sezona oranja dok je isti takav lemken sa resetkom radio bez problema.Kuhn multimaster 123…osobno prezadovoljan, i moj stav je nikad vise resetka!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tu su negde sa cenom i drugi brendirani plugovihrpa grubo obrađenog željeza,hidraulično crijevo, klip i jedan točak.....11k evra....mrš
Миладине да му метеш предплужњаке и биће прави.
Kod nas se ove godine bas drugacije pokazalo, konkretno lemken europal5 puna daska se lepilo na nju iako je vec 4.sezona oranja dok je isti takav lemken sa resetkom radio bez problema.
Што би рекао колега Дукеј ИМТ 757 са и без предплужњака два плугаJa sam u mom selu vidio samo jedan plug sa predplužnjakom, rođak promijenio 2 Vogela i sad ima Kuhn, svi su sa deflektorima i neće predplužnjake ni pod razno. Ovaj Kuhn zaoraje nema ni peruške gore. Ja posle vršaja kukuruza tarupiram sa traktorom i deflektori odrade posao. A ovaj obrtni što treba da dobijem ima daske Wy 400 i mislim da te daske odlično raoravaju kukuruzovinu.
Mislim da bolje zaoravaju od Un 350, brzina u oranju je 7 do 8 km/h.Miladine, da li si ti Petar Grbić skriven iza tog imena?
Ne očekuj od WY400 dasaka da lepo zaoru žetvene ostatke, pogotovo ako nemaš brzine u oranju.