sale ratar
Član
Imam nov u rezervi pa ću pogledati, inače u Mikronu ih kupujem.Ima li neki kataloški broj tog tanjeg vrha?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam nov u rezervi pa ću pogledati, inače u Mikronu ih kupujem.Ima li neki kataloški broj tog tanjeg vrha?
Niko nista? Da li Frank, konkretno daske opravdavaju cijenu?Neka preporuka za daske i plazove, za imt 757 ? Proizvodjac i tako to..
Imam nekoliko sezona , osim sto su tanje od original lemkenovih i manje precizno napravljene , trebalo brusiti da se uklopi sa manjom daskom , ne vidim zasto ne bi opravdavale cijenu , inace 3x jeftinije od original lemkenove.Niko nista? Da li Frank, konkretno daske opravdavaju cijenu?
I ja hocu da nadjem firmu koja pravi daske po uzorku,posto za moj plug Althaus ne mogu da nadjem daske?Može li preporuka firme koja pravi daske po uzorku ?
Vidim da imas plug isti kao i kod mene te me zanima da li kod tebe taj plug iole dobro radi, ja muku mucim da ga nastelujem ili stvarno to ne umem, najveci proble mi zadaje zadnja brazda nju nikako da podesim da lepo slaze-poklapa ,nekako mi se cesto zemlja od te brazde vraca nazad ili napravi mali breg, dok prvu brazdu udesim koliko toliko da valja, premda ni ona ne poklopi zemlju 100% da se recimo uopste ne vidi trava ako je ima malo vise, vucem ga sa 577 dvNeka preporuka za daske i plazove, za imt 757 ? Proizvodjac i tako to..
IMT plug je takav da ne može da prevrne brazdu već je samo naleže. Da bi zaorao kako treba potrebno je da se predhodno nešto uradi sa njivom- prođe gruberom, tanjiracom ili uzugari.Vidim da imas plug isti kao i kod mene te me zanima da li kod tebe taj plug iole dobro radi, ja muku mucim da ga nastelujem ili stvarno to ne umem, najveci proble mi zadaje zadnja brazda nju nikako da podesim da lepo slaze-poklapa ,nekako mi se cesto zemlja od te brazde vraca nazad ili napravi mali breg, dok prvu brazdu udesim koliko toliko da valja, premda ni ona ne poklopi zemlju 100% da se recimo uopste ne vidi trava ako je ima malo vise, vucem ga sa 577 dv