grunt
Član
Ништа се ту неће искривити...проверено
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uneo ga je kolega 2 posta iznad.Da ne tražim previše,može li broj od majstor Branka vidim da je iz N. Pazove ?
Ne moraš čekati za ocenu,evo ja ću...Не било то заповеђено - кад се довољно нараде, ти нам пренеси своју оцену.
Па Бранко ради неке ствари за Хуђика...Не пишемо ми на памет него из искуства за разлику многих на форуму.Jedini sa tri pera koji se ne ispravljaju posle 10ha su huđikovi.
Pre 13-14 godina mi je Majstor Branko stavljao 3 glavu na imt plug i onda je još radio za Huđika daske.To je čovek lično rekao jer sam čekao par dana da isporuči Huđiku pun kamiončić dasaka za pluvove.Nemoj da te neko čuje pa još i da ti se smeje.... Huđik radi profi mašine i delove za izvoz njemu ne treba pomoć pijuna on ima komplet zatvorenu proizvodnju.... Možda taj majstor hoće da izdigne sebe sa tom pričom....
Huđik 90% svoje proizvodnje mašina i delova ide za izvoz. Jer onaj što ima plug od 200-300e nikada neće kupiti dasku ili raonik kod njega, jer košta skoro 100e komad. Svi kupe plastelin od 50e Max.
Huđik ima samo lepu mehanizaciju i ništa više. Da li njegova mehanizacija ide za zapadne kupce ili neke kao mi ili jadnije od nas ?Nemoj da te neko čuje pa još i da ti se smeje.... Huđik radi profi mašine i delove za izvoz njemu ne treba pomoć pijuna on ima komplet zatvorenu proizvodnju.... Možda taj majstor hoće da izdigne sebe sa tom pričom....
Huđik 90% svoje proizvodnje mašina i delova ide za izvoz. Jer onaj što ima plug od 200-300e nikada neće kupiti dasku ili raonik kod njega, jer košta skoro 100e komad. Svi kupe plastelin od 50e Max.
Uzeo sam od hudjika koplja za s opruge na setvospremac,uradio 40 jutara pukla 4,pre toga bili kako su ih namestili u fabrici ni jedan samo se pojeli sa obe strane od koriscenja. Spremac uzet devedesetih imt sa duplim rotorima. I sta sad reci,a uzeo ih bas zbog kvaliteta. I budi sad pametanNemoj da te neko čuje pa još i da ti se smeje.... Huđik radi profi mašine i delove za izvoz njemu ne treba pomoć pijuna on ima komplet zatvorenu proizvodnju.... Možda taj majstor hoće da izdigne sebe sa tom pričom....