Plug - osnovna tema

Kako god rođak neće ništa da reklamira, eno ga priprema ploču da ubaci između grede i nosača točka da bi mogao točak pomaći naprijed još oko 5 cm.
Radi se možda o tome da su sa drugog pluga ugradili delove njemu, a na drugi plug delove sa njegovog pluga i sada obojica imaju problem.

Kod nas svaku kupljenu novu mašinu prvo puštanje u rad obavljaju serviseri. Pogotovo ta zvučnija imena...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Kod mene je bio ,,serviser" da pusti Rubin u rad, nije ništa znao, čak ni ono što piše u propratnoj knjižici, a čekao sam tri meseca puštanje u rad.
Na sreću ,,serviser" se vratio na stari posao traktoriste.
Nije bolja situacija ni sa nekim prodavcima mehanizacije. Odem u Alneks u Pa da pogledam Diretu, a prodavac ne zna ni ono što piše na sajtu i nema koga da pita.

Razumijem ja vas da vam kiša kvari raspoloženje pa ste prešli na zajebanciju, moguće je da crtalo ili točak nije od tog pluga, čovijek i ovako kako je ore, jednostavno neće da reklamira jer ima svoj razlog zašto.

Stigli deflektori od majstor Branka. Samo njegov nosač moram malo da obrusim jer ne mogu da ga na montiram,inače njegov nosač duplo deblji od originalnog a i nije skupo nosač i deflektor 2000 dinara a čitajući forum i 2019 je bila ista cena.

Pikadinac za koji plug je majstor pravio deflektore? Da li mora da mu se da model ili ima sablone ili modele za razlicite tipove? Da li pravi i leve i desne i imas li koju sliku deflektroa? Mnogo pitanja, hvala unapred. :)

Послато са 23028RN4DG помоћу Тапатока

Naravno da hoću. Do sada dam koristio kao i većina one sa tri prsta koi su se mnogo često krivili a pogotovo onaj donji. Ovi Brankovi su mnogo masivni a sam nosač je mnogo deblji od originalnog. Jedva čekam da ih vidim kako rade.

Nazad
Vrh