Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Јел по узорку?Malo pre sam se čuo sa majstor Brankom iz Pazove, pravi mi deflektore i čim stignu stavljam i slikam.
susa i suho.palo nekih 20-25l od petka.pukotine u zemlji popile vodu.pukla greda u po njive.burazer i ja probali da uzoremo i pozurimo nakon ove kise za repicu sa dva pluga.njegov se jos drzi,zasad.ima mesta tojest krugova na njivi gde kao da kisa neje padala.suvo ko barut.verovatno okolne pukotine popile vodu.cujem od rodaka malo dalje nije nista bolje oni su dobili oko 50l pa pucaju vijci na gruberima dostaJel to akcija oranja puteva pa pucaju i motaju se grede.
Ne, zvao sam ga i rekao za koji mi plug treba.Јел по узорку?
Šta ti je tadio na plugovima?Онда има узорак...мени је радио цео плуг презадовољан сам у ствари два плуга.
Ajkulino peraje.Kako se zove ovaj dio na plugu, šarafa se za dasku i neda da se nabija na nosač brazde
На рабеверку све само греда остала његова...Имт 756*3 исто тако.И да на раби на Бранков предлог продужени носачи глава за неких 10 цм...Šta ti je tadio na plugovima?
Ako nije kriv onda je sasvim pristojan plug u budžet varijanti. Nemoj samo kockasti uzimati.Mišljenje o Leopard trobraznom?? Sa krivom gredom. Vredi li to čemu od tih budžet varijanti. Ubeđuju me da neću pogrešiti. Ipak za sada se nema novaca, otišle na neke bitnije stvari. Za Rusa 920 se planira...
Нема бољег, рус се игра са њиме, није баш за заоравање велике масе али иде лепо.Mišljenje o Leopard trobraznom?? Sa krivom gredom. Vredi li to čemu od tih budžet varijanti. Ubeđuju me da neću pogrešiti. Ipak za sada se nema novaca, otišle na neke bitnije stvari. Za Rusa 920 se planira...
Ja imam dvobrazni od 14 coli sa krivom gredom radi ko sat, a rođak je trobrazni vukao godinama sa 82-ojkom tako da nema greške ako plug nije kriv, varen i slično.Mišljenje o Leopard trobraznom?? Sa krivom gredom. Vredi li to čemu od tih budžet varijanti. Ubeđuju me da neću pogrešiti. Ipak za sada se nema novaca, otišle na neke bitnije stvari. Za Rusa 920 se planira...