Plug - osnovna tema

NA s obzirom da za dvobrazni traže 3500 ovo uopšte nije loša ponuda. Samo od ovog se teško napravi dve brazde, i za tri treba biti malo jači traktor, zbog rama.

Ajd već kad vam je dosadno da kažem šta mi je palo na pamet. Viđoh na oglasu ovaj mali plug od neke manje freze. Ko velim nije skupo, možda bi se moglo naraviti dva predplužnjaka za ovaj moj plug Vulkan 757.2. Čini mi se da su orginalni predplužnjaci za 757.2 oko 160 e 2 komada, a ova 2 su 50 e plus dva nosača koje ja mogu napraviti.

Ima malo i do oblika pretplužnjaka. Evo paopaor bacio u staro gvoždje jedne orginalne pretpluznjake pa uzeo druge i sa ovim drugima ide fantazija. Plug je kuhn, ali to i nije bitno.
Tvoje pare, tvoje razmišljanje i odluka.

Ajd već kad vam je dosadno da kažem šta mi je palo na pamet. Viđoh na oglasu ovaj mali plug od neke manje freze. Ko velim nije skupo, možda bi se moglo naraviti dva predplužnjaka za ovaj moj plug Vulkan 757.2. Čini mi se da su orginalni predplužnjaci za 757.2 oko 160 e 2 komada, a ova 2 su 50 e plus dva nosača koje ja mogu napraviti.
@Miladine sta si se stisao ,kad si se otvorio za novi plug ljuljni i 160e za pretpluznjake.

Nazad
Vrh