mare84
Novajlija
ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je imam i 3 i 4 brazde.. stoje godinama. Mislim da bi bili fantasticni strnjikasi…Takav plug radi Kozarska Dubica, i to je leopard.....mozda se netko nasalio i stavio plocicu na njega......olt stari slavonac sa zakrivljenim vratovima je imao olt plocicu i imt plocicu ppsebno......zasto je to tako,neznam
jesu li ti za prodajuTako je imam i 3 i 4 brazde.. stoje godinama. Mislim da bi bili fantasticni strnjikasi…
imam dva leoparda dvobrazna sad sam u trazenju traktora gledam nekog ursusa 160 ili zetora pa ce mi trebati veci plug a leopard je ok za moju zemljuJesu… al naravno ne za dz.
Nailazili svi samo ucenjivali oce ih na kile… pa sam odustao od oglasa.
ok mislio sam da su leopardOvo su olt slavonci 30cm glava i nisu za velike mase i velike dubine… ali se izuzetno lako vuku i lepo okrecu zemlju…
Da li stvarno može da se stavi WY na UN...? Ja sam hteo baš to da uradim jer WY zaorava bar 20x bolje.... Ali su mi na više mesta rekli da to nije moguće jer nije isti oblik dela daske koji ide na nosač daske i da to ne može da se uradi....?Deluje kao WY400, jako dobro zaoravaju uz pretplužnjake, nisam nikada probao bez. Što se tiče vuče, ne mogu da kažem jer mi traktor nije u tip top stanju.
Mada je komšija ove godine skinuo UN400 sa svog 4br 1050 i stavio WY400, jer je hteo da ide pliće i brže. Navodno bolje prevrću brazdu.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk