Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je lemken skuplji.Jel skuplji Kuhn od Lemkena?
Ne bi se slozio da je je hrpa gvozdja, taj plug negde ima svoju namenu i svrhu sigurno, druga stvar je sto 99% nasih poljoprivrednika nema potrebe za tako necim.Ermo je hrpa gvozdja. Nosac predokuznjaka kao nosac brazde na 757.
Još da pitam da mi daju plug na korišćenje, ovaj na stanju je 2019 godište i kao da je orao, daske su malo oribane.Gledam klip gde Arma 1054e radi sa 3 brazde Ermom, verujem da bi Acin radio sa 2 brazde samo tako.
Zasto da ne? Nisu male pare u pitanju. Mozda budu voljni da izadju u susret.Još da pitam da mi daju plug na korišćenje, ovaj na stanju je 2019 godište i kao da je orao, daske su malo oribane.
Moraću ih pozvati . Redovna cena je 7200 plus danak.Zasto da ne? Nisu male pare u pitanju. Mozda budu voljni da izadju u susret.
Toga se i brinem Matiću. Jeste da neki ovakvim traktorom nose i 3 brazde, ja se bojim havarije. E sad jeste jak za dve glave, al valjda neće novog regenta sjebati.Ne treba preterivati sa težinom oruđa.Nema svaki traktor predimenzionisane poluge, ramena i ploču hidraulika niti delova istih na trafici ako dođe do nekog loma.