Plug - osnovna tema

To je plug 150 b koji se sastavlja kao 3+1 i nisu dobro probušene rupe na gredi, kada se zavrne u profil i četvrta glava greda ne leži lepo, izgleda kao uvijen taj nastavak. Kad se meri, četvrta glava što ore na desno beži 4 cm iz dijagonale u kojoj treba da bude a ova suprotna što ore levo bude uvučena 4 cm , uglavnom nije bilo šanse da se podesi da oru podjednak zahvat.

Kriger ( Aleksandar Čolivić ) je vrhunski varioc, sa 25 godina staža i varenja po belom svetu lik vari sve što postoi samo ne vari sa gumenom elektrodom.inače lik ima školu zavarivanja i često se čujemo jer čim mu nešto nije jasno odmah me zove i kaže Srki pomagaj imam problem. :haha: ;) jer sam stručnjak za varenje gumenosilikonskom elektrodom. ;)(y):osmeh:

Poslednja izmena:
Plug amazone . Slike stare godinu dana .
69bc0b7fc66e79089b481cecd54a89aa.jpg

c8b08c1513bd7cc07d1282d30c33eeee.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cayros je ofarbani Vogel, a Cayron je baš original Amazonac, ali on postoji u varijanti samo od 5 i 6 brazdi.

Има ли неко од форумаша онај Чантавирски жути плуг и како су се показали. Нашао сам један на огласима двобразни обртач таман би ми лепо легао за рујана али не знам каквог су квалитета?

Има ли неко од форумаша онај Чантавирски жути плуг и како су се показали. Нашао сам један на огласима двобразни обртач таман би ми лепо легао за рујана али не знам каквог су квалитета?
Ja imam njihove glave i zadovoljan sam

Nazad
Vrh