Plug - osnovna tema

Daske ofarbane, vidimo se sledece godine...

46ab27c8bdf1a1b94e83e615906c4349.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne ne, to samo sila nebeska..

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Detaljno pranje, podmazivanje da se istjera voda, zatim prskanje sa mješavinom čistog motornog ulja i nafte. Preradjeno ulje ne treba koristiti radi svih kiselina i gareži koje je ono pokupilo u motoru. Za jedan plug je dovoljan deci ulja, pa nema smisla štediti.

upload images

Inaće, na plugovima strane proizvodnje koji imaju original potrošne dijelove, hrđa se skoro i ne hvata na goli metal. Ovaj plug je ljetos zaoravao prirodan gnoj, koji je dosta korozivan, i spletom okolnosti je ostao pod vedrim nebom neopran, a do jeseni se samo malo uhvatilo hrđe na njega, najviše na donja tri lemeša koji su bili na zemlji mjesecima. Imt plug, npr, uhvati hrđa nakon jednog dana stajanja.

Pa vec ako smo picajzle, onda budimo picajzle kako treba.
Nema smisla pokušati uštediti 20 centi na ulju, i staviti rabljeno.
Još je možda najbolje uraditi kako uradi X ljudi- ostavi i traktor i plug i sve priključke vani, bez ikakvog održavanja, na proljeće samo pali, vozi, i nikad problema.

Ovde je sve pogrešno u imenu ovog videa, još mislim čovek vari neki iskidan plug a on navaruje raonik, baš nešto ne barata sa temom i izgleda nikad nije video plug...

Док год зна да заварује, мени не смета што не зна терминологију.

А што кажеш, волео бих да видим како се среди поцепани плуг.

Nije od imt pluga, al to je nevazno. Cas je raonik, cas daska, a izgleda da nije ni jedno ni drugo. Da je raonik malo je nanetog sloja da bi se podostrio i ne skida se sa obe strane. Ivica daske bi mogla da se ojaca tim tvrdim varom, ali nema potrebe toliko skidati avionom. Zakljucak. Mozda dobar kako on kaze svajser, ali dobar markentiski potez za prodaju elektroda.

Taj tip je varilac i on objašnjava sa tehnološke strane kako treba da se uradi posao, tj. kako da se nanese tvrdi sloj u cilju smanjenja abrazije. I u tom smislu je nebitno šta je vario i koga je reklamirao.

Је л' има неки снимак или пристојант текст како се репарира похабани раоник, са све уметком и којим већ врстама електрода?

Ovde je sve pogrešno u imenu ovog videa, još mislim čovek vari neki iskidan plug a on navaruje raonik, baš nešto ne barata sa temom i izgleda nikad nije video plug...
Pa i sam stavljas pompezne naslove, da bi ljudi pre otvorili i pogledali klip, zar ne? No, nebitno, čovek detaljno objašnjava postupak za svaki tip zavarivanja, i to je materija kojom se bavi, a plug verovatno nije video, nit' ga nešto i zanima.
Nego jel si ti podesio tvog Kverneland-a?

Pa i sam stavljas pompezne naslove, da bi ljudi pre otvorili i pogledali klip, zar ne? No, nebitno, čovek detaljno objašnjava postupak za svaki tip zavarivanja, i to je materija kojom se bavi, a plug verovatno nije video, nit' ga nešto i zanima.
Nego jel si ti podesio tvog Kverneland-a?
Gde sam ja stavio naslov koji nema veze sa temom o kojoj se radi u klipu?

Nazad
Vrh