Plug - osnovna tema

Треба ми плуг за Махиндру 595 продао сам олта и сад би имт 756 то јој је мера пробао сам од другара и таман је за нашу земљу....која је реална цена тог плуга да је у неком солидном стању ок огласи итд али реална цена по вама?

I ja sam imao u planu kupovinu njega za imt 560 i bio sam na vasaru 20-tog na Ubu i cene se krecu iznad 450€, sto je po meni prilicno ne realno.

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Ja prodao moj 756 za 230e, prav ko strela bio_Orao sa raspustenim zateznim lancima.
Raonici dobri, daske dobre bile.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Zet i ja imamo obojica 560
On ima 756 ja imam leoparde 2x25 i 2x 35
Lepše ore i zaorava leopard 2x25 zahvat je isti kao i 756

32a0361c236916639fb270e191a4e5b5.jpg

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Isto tako i ja necu ga platiti preko 300 i odlucio sam se za leoparda 2x35 ima ih za 250€ u dobrom stanju.
I svi kazu da leopard bolje zaorava od imt plugova.

Isto tako i ja necu ga platiti preko 300 i odlucio sam se za leoparda 2x35 ima ih za 250€ u dobrom stanju.
I svi kazu da leopard bolje zaorava od imt plugova.

Leopardi nisu na ceni.Radio sam sa leopardom i sada imamo Fop-610-07.Bolje radi Fop,definitivno i bolje zaorava,Sada mi vata prašinu jer radimo sa većim plugom (sa glavama iz Čantavira.

Kod nas su prodavali imt 756 novije generacije i kupovali Leopard krivi.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Svakako su cene Imt plugova trenutno prenaduvane, skinu crtala i prodaju odvojeno kako bi vise zaradili.
Sada ce sigurno ici Leopard 2x35 dok ne dodje neko bolje vreme da se uzme kvalitetniji i bolji plug.

Cena za asov onda postaje realna
Ovde u nasim zemljama se najbolje pokazao Leopard a i uslovi ne dozvoljavaju nista zvucnije uzeti, tako da tu smo gde smo.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh