aca74
Član
Marko jel si kacio za traktor ili jos nije stigao kuci? Samo polako putem i lenijom zbog hidraulika, inace u pitomoj zemlji ide tri brazde. Kod mene dve, bar tako planiram, jos nije orao kod mene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa plugom jeste. Iskustveno. Za druge operacije ne znam.Odakle ti ova ideja da je MTZ 820 sa tri brazde kao IMT 558 sa dve?
Ako je vukao 757.3 kao BESAN, što si razmatrao dvobrazni plug?Slazem se da je brze oranje lepse slozeno itd razmatrao sam dvobrazni prevrtac ali ja licno ne mogu da vozim brzo da se štruckam zbog problema sa kicmom ,sediste je mehanicko a ja sam malo gabaritniji pa me ne amortizuje kako treba pa bolje polako ,inace kod nas se ore maksumu 25 cm ali optimum je 20 cm ima pacijenata koji oru 30 cm ali izbacuju belu mrtvu zemlju tako da je i 757 3 vukao kao besan jedino cu malo pripaziti do njive kad vozim mada su kod nas svi putevi posljunkani
Naš M je 4 brazde, pa ako mogu da pomognem...Da li neko od forumasa poseduje Vogel m950 3 brazde?Treba mi jedna mera.