Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve zavisi od zemlje!!!!!!Zato treba izabrat plug kojise lakše vuče po traktoru i zemlji
Pa nema svako novaca za lemkena.577 po mogućstvu Lemken kao tvoj jel?
Ma u mene je lako podesiti širinu,,,sve je na dva šarafa,,služe kao vinte.Tražio sam i ja Lemken kad sam kupovao, ali nisam uspio pronaći ništa u skladu s mojim budžetom. Jedva sam pronašao starog Regenta za 600 eurića. Za moje potrebe je super, vuće se iznenađujuće lagano, jedino je preštelavanje širine s 14" na 12" malo kompliciranije. Moram skinuti kompletnu zadnju glavu s nosačima i premjestiti je na drugi dio grede i premjestiti predplužnjake. Od kad sam ga preštelao na 12" više ga nisam vraćao. Traktor je voćar, 4WD, 50 KS i 2 tone mase.
U odnosu na IMT plug jeste die beste ali u teškoj zemlji ne ore ništa reprezentativno.Uzorao sam x hektara sa vari opal 7 i mogu da kažem gde je lepo i lako zemljište uzore vrhunski dok u ljutim i tvrdim bakandžama ore baš loše.Šta mu vredi što se lako vuče kada ne odrađuje posao kako treba.Upoređeno je oranje sa njim i Rabe Albatros na parceli gde sam ja sa traktorom od 190 ks i zahvatom od 4*40 išao jedva 3km/h koliko je bilo tvrdo a iza mene brazda sa veoma krupnim televizorima.Za mnom je išao Rabe sa 3*40 koji je izdrobio brazdu kao da je pikamerom rađeno a razlika u ceni ta dva pluga ohoho.Tačno je da se Rabe teže vuče ali ore za medalju lepo.