Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel si bio na ovom spit-u? Interesuje me ovaj plug pa sam hteo kod vlasnika u Kacu da svratim i onda saznam da ga je vlasnik vratio, ne znam dal je to ovaj sa snimka al meni izgleda ovo solidno a razlog vracanja nije mi poznat.Snimak od letos sa Spita u Kacu.
Nece se ni plug koji ima kocku pomeriti nigde kada raskacis creva od traktora.Hidraulicni toplink nema kocku ima samo fiksiran polozaj. I kada raskacis creva od traktora nece se pomeriti nigde.
A na plugu nije blok ventil?Nije ista,to je blok ventil,sluzi da zadrzi klip otvoren na zadatu duzinu
Kocka na plugu menja smer ulja da nebi trazio rucicom polozaj u kom ce da prebaci
Послато са motorola one помоћу Тапатока
Od jeftinog mesa nema dobre corbe vec ima povrat od 50% kupi bolje neku marku lakse ce se prodati nekad a i u kukuruzu ne verujem da bih bas lepo zaoravao ..Jel si bio na ovom spit-u? Interesuje me ovaj plug pa sam hteo kod vlasnika u Kacu da svratim i onda saznam da ga je vlasnik vratio, ne znam dal je to ovaj sa snimka al meni izgleda ovo solidno a razlog vracanja nije mi poznat.
Ma nije tezak zato mi i odgovara za 1221 u Vario varijanti sa svom opremom 1350kgJesam Dragane bio sam na Spitu,ali koliko ja znam taj covek je samo vukao plug na Spitu,ne znam da li ga je kupio. To je turski plug ,firma Agro standard iz Novog Sada. Ja sam hteo da kupim taj plug za risa 1221.3 ali sam odustao,dosta je tezak i nekako mi se ne svidja,dobra je visina i razmak radnih tela,al ostalo mi bas i nije ok
Kao da ne znas nasu zemlju, pa tu i konjska rala lepo zaoravaju. Za teza i zahtevnija zemljista nebih garantovao.Od jeftinog mesa nema dobre corbe vec ima povrat od 50% kupi bolje neku marku lakse ce se prodati nekad a i u kukuruzu ne verujem da bih bas lepo zaoravao ..