iwanho
Član
Ja plug (regent) okrećem ručno. Dobro je riješeno i ide bez problema. U početku sam razmišljao da stavim hidraulični cilindar, ali kad sam doznao da je potrebna i kocka, odustao sam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nista tu nije bilo upaljeno,kukuruz dkc 5031,prinos 6800 kg/kj,prilicno mase je bilo,vidi se sa leve strane...Olalija ovo kao da je meken orao upaljene žetvene ostatke..
Lemken moj nema kocke dva crijeva orginal radi ljepo.
Imao sam ja krone plug 2x35 mehanicki obrtac.Kupim bez tockova.Stavim tockove nece da okrene teski tockovi.Budzi zezaj se,uspem da dobijem da okrene.Odem na njivu,naravno malo kaljavo,nece da okrene.Cim zalepi malo izlazi napolje.Otvoren zadnji prozor stalno,zima itd.Dojadi mi i prodam.To je nuzno zlo.Posle njega opet vukao 757 dok nisam uzeo normalan prevrtac sa kockom i preporodio se.Mehanicki mi ne treba vise ni dzabe.Tu mora da je veselo kad ostane zemlja na daskama.
Jel da li je to isti dan orano i da li je IMT imao predplužnike, nešto mi se čini kao da je ovo sleve strane rađeno po suvim a ovo desno posle nekih padavina.?Ostao sam duzan sliku da se vidi razlika u zaoravanju sa 757.30 nastelovan i Lemkenom koji nije lepo radio zbog farbe na daskama.Moja njiva,bio isti hibrid,isti kombajn radio,levo na slici orano 757 a desno Lemken
Послато са K10000 Pro помоћу Тапатока
Ide kocka.Neznam koja.Verovatno ista kao na obrtacu.Jel te, a za hid. toplink isto ide neka kocka i koja?
Nije ista,to je blok ventil,sluzi da zadrzi klip otvoren na zadatu duzinuIde kocka.Neznam koja.Verovatno ista kao na obrtacu.
Isti dan je orano,Imt je krenuo sa pretpluznjacima jedno dva kruga,gusilo mu je na svakih 5 metara pa je skinuo.Jos se vide gomile kao omanji traktor ali nisam to slikao.Jel da li je to isti dan orano i da li je IMT imao predplužnike, nešto mi se čini kao da je ovo sleve strane rađeno po suvim a ovo desno posle nekih padavina.?
Kako li tek radi kada se ore njiva pod nagibom?Imao sam ja krone plug 2x35 mehanicki obrtac.Kupim bez tockova.Stavim tockove nece da okrene teski tockovi.Budzi zezaj se,uspem da dobijem da okrene.Odem na njivu,naravno malo kaljavo,nece da okrene.Cim zalepi malo izlazi napolje.Otvoren zadnji prozor stalno,zima itd.Dojadi mi i prodam.To je nuzno zlo.Posle njega opet vukao 757 dok nisam uzeo normalan prevrtac sa kockom i preporodio se.Mehanicki mi ne treba vise ni dzabe.