nikola indjija
Član
To je kvalitet vogela iz BecejaZnači to je kvalitet prehvaljenog vogela. Prve serije dok je bio orginal je trajalo ali sad i rade na sve strane a nekima je važna nalepnica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je kvalitet vogela iz BecejaZnači to je kvalitet prehvaljenog vogela. Prve serije dok je bio orginal je trajalo ali sad i rade na sve strane a nekima je važna nalepnica.
Moze sigurno da se remontuje.Tu je verovatno neki ventil u pitanjuJel mogu ovi klipovi da se remontuju sa ovom ugradjenim ventilom ? Nasao mi drugar u Austriji povoljno plug ali sa neispravnim klipom okrene do pola i stane i jedva vrati posle u prvobitan polozaj. Slika je nadjena na polovnim automobilima
Послато са Moto G (5S) уз помоћ Тапатока
Ti si jos jedan u nizu ovih dana...u zadnjih mesec dana kod nas u okolini jos 3 grede su stradale...inace kod nas sve zivo puca zadnjih dana-osovine pluga,daske,kozlaci,raonici...kao da nije kisa ni padala...prosecna brzina oranja,tj cimanja je 4 do 5 km/h.Pukooo vogel
Послато са motorola one помоћу Тапатока
Može ali košta!!!!Jel mogu ovi klipovi da se remontuju sa ovom ugradjenim ventilom ? Nasao mi drugar u Austriji povoljno plug ali sa neispravnim klipom okrene do pola i stane i jedva vrati posle u prvobitan polozaj. Slika je nadjena na polovnim automobilima
Bilo vec slucajeva u selu, odu kod ovih sto imaju velike prese i saviju im gredu od debljeg i malo tvrdjeg lima, 2 u profila i onda zavare.Ма и није битна тачна сума, већ да знам оквир за неке, недај Боже, будуће калкулације.
Читава греда од прописног материјала, са све уредно забушеним отворима - на данашње време и није баш толико неразумна цена.
Ne vidim dobro donju usku klipa jel se zavrce na klipnjacu ili je zavarena? Meni se na Lemkenu isto desilo to da nece da okrene dodje do pola i vrati se nazad i ja sam mislio da je otisla kocka na klipu dok slucajno nisam video da se usica odvrnula sa klipnjace,uzeo kleste i zavrnuo je i probao plug se onda okretao normalno...Ako se i ovde uvrce usica moguce da je to problem jel slicni su klipovi.Jel mogu ovi klipovi da se remontuju sa ovom ugradjenim ventilom ? Nasao mi drugar u Austriji povoljno plug ali sa neispravnim klipom okrene do pola i stane i jedva vrati posle u prvobitan polozaj. Slika je nadjena na polovnim automobilima