zeljko025
Član
Ja sam prošle ned orao za ječam i pun do čepa nasut i uzorao 6kj 72-73l potrošeno kukuruzište je orano oko 25cm dubina prva brza imt 560 i regent 2x14. U globalu potrošnja se vrti oko 12-13kj za moj teren.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa rotacionom manje troši i oštriji motor.Ja orem isto sa 560 i plugom 610.14 becej 2*14 i prosek mi je 2 sata na jutro u 400 met. duzima.E sad potrosnja mi nije nikad pala ispod 14 litara i moze da bude samo vise.Linijska je pumpa na njemu i prosto ne verujem kad mi ljudi kazu da moze manje da trosi bar ne u ovoj nasoj zemlji.Inace orem na punom gasu u prvoj brzini.Bude to u dobrim uslovima oko 25-26 cm.Probao sam i dublje u trecoj sporohodnoj i to mi je jako sporo i imam osecaj da bi trosio i 17-18 l po jutru.O vremenu da ne govorimo islo bi to i na 3 sata po jutru.560 je nuzno zlo od traktora fali mu 10 konja i da kazes da imas kadar traktor.Sa S44 motorom bi to bio pravi traktor i pojeo sam go...o sto sam ga generalisao trebao sam mu ubaciti s44 motor,ne bi me izaslo nesto puno skuplje.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 pomoću Tapatoka
Daleko ti rezervoar da gledašНајбоље иду и најмање троше кад се паркирају испред кафане.....а на њиви је друга прича
За мој 542, знам кад га напуним, да имам 11 сати (временски) да орем и да одем кући да не завиривам у резервар...линијска пумпа.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Најбоље иду и најмање троше кад се паркирају испред кафане.....а на њиви је друга прича
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока