Ristaa
Član
jel pasu glave od slavonca na te grede?
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam ja ER Mo, 2glave obrtac. Grdosija od pluga. Star jedno 20tak godina. Uzeo ga polovnog prosle godine. Orao sa njim. Lepo radi. Nije bas lako 892 da ga nosi jer je masivan. Oranje nije problem 2x40. Mada treba da ga sredim za jesen. Hocu da ga ispeskarim i malo utegnem. Pretpuznjake je prosli gazda stavio nove i ravnike. Daske su original i potrosene. Ima mogucnost stelovanja zahvata,ali sve je dosta zardjalo pa zato hocu da ga pretresem i sredim.Jel video neko kako izgleda ER.MO u radu? Znam da je pre svega za rigolovanje. Ali me zanima kako bi se snasao u normalnom ratarenju.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Dobri plugovi ali imaju jednu ogromnu manukrecu obrtac plug na gore.Nisam gledao kako su reseni ovi sto su bili ove godine na sajmu.Neko mi je rekao da su ih unormalili i da okrecu na dole kao i svi ostali ali ne tvrdim,nisam video.Jel video neko kako izgleda ER.MO u radu? Znam da je pre svega za rigolovanje. Ali me zanima kako bi se snasao u normalnom ratarenju.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока