Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam ja kao novi ako te interesuje nazovi 064-1294761A koliko su pretpluznjaci za Vogela?
Ja imam M950,stavio bi mu pretpluznjake,ali nikad nisam ni gledao gde ima da se kupi,pretpostavljam da su originalni preskupi. Da li neko zna da li ima u Mikronu ili slicno negde?
Nemoj se truditi,ja probao ovo proleće,gde smo presovali komušu tu je išlo ok,a gde nismo guši na drugoj glavi zato što smeta nosač prednje glavetj veliki luk nosača prema drugoj glavi i tu guši.
Ja sam imao ove na leopardu,to je slika iz oglasa kada sam ga kupio.Nikako nidam bio zadovoljan.Nagurava kukuruzovinu,spusti dublje,podigni tamo vamo nikako da pocnu da rade kako treba.Verujem da je to zbog toga sto su jako jako mali.Sad da li bi bilo izvodljivo staviti vece predpluznjake kao na prethodnim slikama na 757 plugu,posto je lopard kraci malo i nizi plug od 757.
85 razmak glava 70 visina.
Послато са m2 note уз помоћ Тапатока
Posto imas problem sa kamenom, i posto ne postoji plug koji ne mozes da iskrivis, savet ti je da kupis plug koji se u praksi pokazao kao jak. Za tvoj traktor je pogodan plug (najbolji odnos cena/kvalitet) kockasti leopard od 14 coli tj 2x35cm. Ako kupujes raonike, ovde kod nas u Srbiji su se Hudjik raonici pokazali kao izuzetno jaki.
Svakako, poznati strani plugovi nikako ne moze da te iznevere obzirom da su od kvalitetnog celika. Obzirom da vozis starog mtz 52, zbog toga mi je na pamet pao ovaj kockasti leopard.