Gumeni Lalic
Član
Potrebni su mi predpluznjaci za IMT 757,Plamen 6500 din komad a Hudjik 75 e.Da li je tolika razlika i u kvalitetu???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam ga ja.Dobar plugRegent Saturn Cx35 jel zna neko nesto o tome plugu.
Ne samo u kvalitetu, vec i konstrukciono. Bolji su Hudjikovi. Lepse napravljeni. Plamen su preglomazno i losiji materijal. Imam Hudjikove i lepo rade. Kod montaze mora da se odsece deo plocevine kod prve glave.
@Smilad
Ajde ako ti nije tesko uslikaj kako si resio i kako si zadovoljan zaoravanjem kukuruzovine? Ja cu ili na 757.20 staviti predpluznjake ili cu menjati plug... Kukuruz kada je preko 10t/ha tesko zaoravam a da je po mom misljenju to kvalitetno uradjeno.
30,35 i 40Koliki mu je zahvat
Ja ništa sekao nisam a i moji su iz Srbobrana.Moj drug je pre tri godine montirao Plamenove pretplužnjake na svoj 757.20. Pretplužnjaci su iz srbobranskog Plamena (od Tiste), a ne iz bečejskog Plamena. Da li među njima ima neke razlike - ne znam, ali eto čisto da naglasim. On je zbog montaže sekao pločevinu na prvoj brazdi, ali mislim da i ne mora.
Jesi li zadovoljan koliko god ih koristis?Ja ništa sekao nisam a i moji su iz Srbobrana.
Jeste ,što bi rekao jedan tu kaod mene "najveći poljoprivrednik" al pred pucanjem,mi smo zadovoljni.Jesi li zadovoljan koliko god ih koristis?
A jel ima neko na IMT 756 stavljene predplužnjake? Ako bi mogli i na njega da idu bez nekog preteranog gušenja onda ne bih menjao plug.