Bobo
Član
Moj dobar poznanik IDENTICAN takav plug u ravnici vuce s 577 stare tipe bez prednje vuce. Radi s njim vec 10 godina sigurno ako ne i vise. ODLICAN plug.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta mislite, može li moj Zetor 7045 raditi sa ovim plugom?
http://www.olx.ba/artikal/21837772/plugovi-obrtaci-obrtac-plug/
Cijena je nekih 750E.
Gde se mogu pronaci delovi za plugove,novi polovni. U pitanju je vrat ili kozlac pluga vogel s1050. Ovi dobavljaci sto prodaju vogele niko nista ne javlja. Samo vicu fabrika vogel ne radi.
Nada poslednja umire.
Leopard sa polukruznim glavama 14 coli odlican za 558,560,565,Rakovicu.Lako se vuce,samo dobri raonici i gas...Da li je plug Leopard 14 coli veliki za IMT 558 I kakav je uopsteno u poredjenju sa IMT 756?
Da li je plug Leopard 14 coli veliki za IMT 558 I kakav je uopsteno u poredjenju sa IMT 756?
ja sam nekada orao sa tom kombinacijom.. 558 i poluokrugli leopard, ma san snova, inace kod nas su 558 poznati kao dobri oraci...Leopard sa polukruznim glavama 14 coli odlican za 558,560,565,Rakovicu.Lako se vuce,samo dobri raonici i gas...
Krivi Leopard 14 je taman za 558 i traktore u tom rangu.Bolje prevrce,lepse zaorava i lakse se vuce od IMT u istoj colazi.Ekonomicniji-jeftiniji.