Lacin
Član
Vidim da te Rade proziva i cacka ali to nije razlog da nekog pljujes,sad ce bas da vidimo jel ces da dobijes BAN zbog vredjanja ili....A sto se tice HR foruma mi clanovi iz Srbije(ne Vojvodina)i nemozemo da se uclanimo ako napisemo tacnu lokaciju.Eto ja sam probao i dobio odgovor zabranjenog pristupa.Zalosno!!!Zalosno!!!Jesam li ti rekao da me se okanes, cobane jedan nepismeni?!?
Citaj dalje po HR forumu pa ces vidjeti da sam drugi put bio kod ljudi pa smo mjerili plug i on je bio zahvata 12" a ne 8" kako sam ja mislio zbog oznake 754 koja je manja od oznake 755 i vidio sam da je rama prikracena sa zadnje strane i poprijeko zakljucio da je 8". To mi je bilo prvi put u zivotu da vidim taj plug a do tad sam samo slusao price o njemu.
Ne znam samo kako te ukucani duraju tako tvrdoglavog i zatucanog...
- - - - - - - - - -
I za ovo se dobija BAN s pola gasa!!!Tesko onom kome je on pomogao...Ja licno mislim da je on retardirana osoba koja samo sedi za kompjuterom ..pa zar ne vidite kakve gluposti covek lupa ovde po forumu....
Videcemo Krusevac vs. Pozega-Hrvatska. Kladionica ko ce na odmorMaldivi,Grcka...ima lepih destinacija u ponudi...