Video sam ali kasno...hoce ta rucica prilikom rada sama da mi se odvija...posle sam je zavio i ispravio plug....Hvala ti prijatelju.Skrati desnu polugu, plug nesme biti tako naget.
Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Video sam ali kasno...hoce ta rucica prilikom rada sama da mi se odvija...posle sam je zavio i ispravio plug....Hvala ti prijatelju.Skrati desnu polugu, plug nesme biti tako naget.
Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk
Hvala..samo da znas da sam danas prvi put orao sa deflektorom i mislim ga skinuti..po meni on samo gusi...ako nisam u pravu ,,kazi.miPlug je u odnosu na traktor ravan . Inace oranje izgleda savrseno. Po skolski , brazda cista 5+
Sve zavisi kakva je zemlja i kakvi su uslovi , naravno brzina. Najbolje da slikas i da postavis , pa da ti ljudi daju savete , pozdravHvala..samo da znas da sam danas prvi put orao sa deflektorom i mislim ga skinuti..po meni on samo gusi...ako nisam u pravu ,,kazi.mi
Pa evo slika gore ..ovaj Imt 539 sto vuce ovaj jednobrazni plugSve zavisi kakva je zemlja i kakvi su uslovi , naravno brzina. Najbolje da slikas i da postavis , pa da ti ljudi daju savete , pozdrav
Slika sa prednje strane Da li su deflektori korodirali (zardjali) . Ako jesu ,to ce vam praviti problem , zastajace zemlja ,preko zemlje i zetveni ostaci .Pa evo slika gore ..ovaj Imt 539 sto vuce ovaj jednobrazni plug
Kaze mi drugar da mu 577 trosi litru vise sa deflektorima na 757 u odnosu na oranje bez njih,ali kaze ne zali.
Plug treba da bude ravan u odnosu na zemljiste, a ne u odnosu na traktor.Plug je u odnosu na traktor ravan . Inace oranje izgleda savrseno. Po skolski , brazda cista 5+
IZVINJAVAM SE gledao sam slike sa prethodne strane pa sam zato odgovorio . Hvala na ispravciPlug treba da bude ravan u odnosu na zemljiste, a ne u odnosu na traktor.