Plug - osnovna tema

Nisam naišao na te slike što je zomie 666 postavljao. Neznam gde bih mogao naći polovan točak da kupim? Da li možda može da se namontira točak od nekog drugog pluga?

Nosac kotaca na lemken bi mogao napraviti ali ti treba tokar , kutna brusilica, plocevine i flah i navojno vreteno , ako baratas bravarijom a ostalo ti odradi strojobravar, i ako imas glavu gredu kvadratnog profila. Jedino jos nadjes glavcinu od auta sa felgom i gumom , normalno od nekog koji ima barem 15 coli gume.

Ja rastavljao i mogu reci da ima deo koji je ljevan ali to se moze napraviti sve zavarivanjem. Ako nisi dobar sa varenjem trazi gotov original ili nesto slicno pa prepravljaj.

Kod nas niko ne ore jednobrascom....Vecinom su imt 755 plugovi za fergom,,neko ih raspusti,medu kojim sam i ja,,,na 12 cola radi saganja brazde,mada onda orem samo trecom pomocnom

Cudo jeovaj moj plug,ore kako ga namestis..i ravno i koso i duboko i plitko...Ore ledinu...ore put...nisam probao dali bi orao asvalt...mozda i njega moze...a vuce ga ferguson...lako kao perce sve prvom brzohodnom..

Jednom prilikom sam koristio taj plug . Stvarno je genijalno odradjen i kako ste naveli moze orati svasta .Voleo bih ga imati za neka dublja oranja.

Vilkinsone imas u Konarevu kod Kraljeva preprodavca sa barem 10 odlicnih jednobrazaca u dvoristu, pa biraj. Sve OLT i IMT. Niti jednog nije prodao u poslednjih godinu dana, a cene nisu naduvane. Mislim da biste se lako pogodili.
A ima i jednog 756.25 sa slika deluje solidan.

Jesam Vlade, i ispao je covek vise nego korektan, sve je do tancina ispostovao. A samo sam ga tada video. Sad saradjujemo, namestamo mu musterije Marko Kragujevcanin, Rade Varvarinac i ja. Oni hvale nas sva usta plugove kakve on ima, a onda ulecem ja, kao ovaj ima povoljno, tu i tu, bas takav, isti! Ustvari, kad ode musterija da vidi plug,a tamo Aca Nocajac koji kaze: ,,E bas sam malopre prodao plug sto ti trazis, dodjose dvojica i uzese, al' imam ovaj isti, samo malo stariji i drugi, bolji, kod brata od strica s one strane Jelice.'':ppozdrav:

Jesam Vlade, i ispao je covek vise nego korektan, sve je do tancina ispostovao. A samo sam ga tada video. Sad saradjujemo, namestamo mu musterije Marko Kragujevcanin, Rade Varvarinac i ja. Oni hvale nas sva usta plugove kakve on ima, a onda ulecem ja, kao ovaj ima povoljno, tu i tu, bas takav, isti! Ustvari, kad ode musterija da vidi plug,a tamo Aca Nocajac koji kaze: ,,E bas sam malopre prodao plug sto ti trazis, dodjose dvojica i uzese, al' imam ovaj isti, samo malo stariji i drugi, bolji, kod brata od strica s one strane Jelice.'':ppozdrav:
Sve je tako...kao sto Petar kaze...samo smo mi male bebe za onog Bobu...covek pise .kako je hteo da kupi plug Imt 754 od 8" ...nego je mnogo nudio pa oni nisu hteli da prodaju jer je mnogo nudio novac....Ja bih da kupim jedan Imt 754 od 8" ako mi javi gde ima.

Sve je tako...kao sto Petar kaze...samo smo mi male bebe za onog Bobu...covek pise .kako je hteo da kupi plug Imt 754 od 8" ...nego je mnogo nudio pa oni nisu hteli da prodaju jer je mnogo nudio novac....Ja bih da kupim jedan Imt 754 od 8" ako mi javi gde ima.

Pogledaj njuskalo , zadnji bio u oglasu Osjecka zupanija , 2 brazni imt 754 od 8" tako ga je covjek prodao, sumnjam da je pogresio da je 8 coli kad ga je koristio. Ovaj je prodavan za 300E.

Kolega , ako je neko ovde nekom pomogao to je Bobo. Naucio je mnoge ovde dosta toga o plugovima . Desi se da covek pogresi , zar ne ? :)

Jesam li ti rekao da me se okanes, cobane jedan nepismeni?!?

Citaj dalje po HR forumu pa ces vidjeti da sam drugi put bio kod ljudi pa smo mjerili plug i on je bio zahvata 12" a ne 8" kako sam ja mislio zbog oznake 754 koja je manja od oznake 755 i vidio sam da je rama prikracena sa zadnje strane i poprijeko zakljucio da je 8". To mi je bilo prvi put u zivotu da vidim taj plug a do tad sam samo slusao price o njemu.

Ne znam samo kako te ukucani duraju tako tvrdoglavog i zatucanog...

Jesam li ti rekao da me se okanes, cobane jedan nepismeni?!?

Citaj dalje po HR forumu pa ces vidjeti da sam drugi put bio kod ljudi pa smo mjerili plug i on je bio zahvata 12" a ne 8" kako sam ja mislio zbog oznake 754 koja je manja od oznake 755 i vidio sam da je rama prikracena sa zadnje strane i poprijeko zakljucio da je 8". To mi je bilo prvi put u zivotu da vidim taj plug a do tad sam samo slusao price o njemu.

Ne znam samo kako te ukucani duraju tako tvrdoglavog i zatucanog...
Tesko onom kome je on pomogao...Ja licno mislim da je on retardirana osoba koja samo sedi za kompjuterom ..pa zar ne vidite kakve gluposti covek lupa ovde po forumu....

Nazad
Vrh