Šanana
Član
Auuu...vidi bre kako su mu prazne gume na Fendtu, to bi trebalo da se naduva barem na 5 bara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lep plug,malo para.Nista mu ne fali,lako se to vuce,verujem da moze vuci traktor od 60 konja u ravnom.http://www.polovniautomobili.com/prikljucne-masine/7569902/kverneland-tro
Ljudi sta je ovo? Jel ovo nesto pakovano?
Zato sto mi ne zivimo u adolfovoj uniji pa kupujemo sta mozemo i ne stidimo se da sa DRLJOTINOM idemo u njivu.Prijatelju ti imas ozbiljan problem,koliko vidim bolje znas od nas u Srbiji sta imt i ostali proizvodjaci proizvode i sta se proizvodilo a vec 25 godina nismo zajedno.Mogao bi da radis kao strani spijunZasto uopce i gledas ovakve drljotine po oglasima?
Zato sto mi ne zivimo u adolfovoj uniji pa kupujemo sta mozemo i ne stidimo se da sa DRLJOTINOM idemo u njivu.Prijatelju ti imas ozbiljan problem,koliko vidim bolje znas od nas u Srbiji sta imt i ostali proizvodjaci proizvode i sta se proizvodilo a vec 25 godina nismo zajedno.Mogao bi da radis kao strani spijun
Nemamo mi vise brda od Svajcaraca a tamo 80 posto plugova on land.Ovaj bi u brdu samo lizao sa ovim,ako nema tocka u brazdi nema ni oranja uzbrdo.