Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Iskrivio se onaj nosac na sta se kace brazda I plaz. Ne znam kako se to zove. I plaz se iskrivio. Daska deluje dobro, da I raonika naravno.
Da li neko zna gde mogu naci taj nosac glave? Mislim da se to zove kozlac....
Bolje vidi negde polovan da nadjes jer je materijal verovatno kvalitetniji nego taj. Obrati se clanu mirmir.Iskrivio se onaj nosac na sta se kace brazda I plaz. Ne znam kako se to zove. I plaz se iskrivio. Daska deluje dobro, da I raonika naravno.
Da li neko zna gde mogu naci taj nosac glave? Mislim da se to zove kozlac....
- - - - - - - - - -
Nasao sam.
http://www.mgmplamencompany.com/product/kozlac-glava-leopard/
Najjednostavniji nacin je premestanje kolenaste osovine iznad rama pluga. Tako se dobija 7-8cm. Imam Slavonca, i upravo na kolenastoj osovini najvise i zagusuju zetveni ostaci.Drusto uzeo sam vrlo povoljno plug olt slavonac za plitko oranje pa me interesuje da li neko zna ima li nacina da mu se povisi klirens?
Šta mislite, jel bi mogao moj Zetor 7045 da vuče neki od ovih plugova? Ovaj crveni mi djeluje najlakši po konstrukciji, cijene su im nešto više od 700E po komadu.
http://www.olx.ba/artikal/16268238/plugovi-traktorski/#pitanja
Ko je taj Zombi? Kako se zove?Išao ja danas da pogledam ove plugove, sav sretan no dočekao me hladan tuš. Plugovi ne da su u lošem stanju već su za otpada. Ne znam kako na slikama djeluju onako dobro ali uživo su bukvalno smeće. Dva zelena pluga su veliki komadi korozije, lemeši su nepostojeći, neko je orao sa potpuno istrošenim lemešima pa su čak i nosači lemeša pojedeni. Daske na oba su toliko stanjene da su im se zadnji dijelovi odlomili, nekih 15cm daske sa zadnje strane fali na zadnjoj strani a i ostatak je tanak kao papir. Crveni plug je u nešto jako malo boljem stanju, lemeša kao da nema i daske su jako tanke ali bar nisu odlomljene. Najgore medjutim nije sve ovo što sam naveo već izutetna neljubaznost prodavca i totalno ludilo sa cijenama. Naime, crveni plug je 2500KM (gotovo 1300E) a ne 1400KM (oko 700E) kao što piše na oglasu dok su zeleni plugovi 1300KM (650E) po komadu i nisu skupi ali su nažalost neupotrebljivi, čisto sumnjam da mehanizam za okretanje radi jer je sve pokriveno korozijom, crijeva su ispucala, čak su i priključci hidraulični truli.Ajd sve ali onako neljubaznog prodavca stvarno još nisam sreo...