Bobo
Član
@ Bobo svaka ti čast na umeću,ako ti sa takvim plazovima oreš,sad si me razočarao
Sto ne stima, molim te? Plug je kupljen s 3 kompleta raonika, novim daskama iz male privrede, braznim tockom i dva crtala za nekih 550€. Ja sam turbo, ultra, super, ekstra zadovoljan s tim plugom nakon sto sam ga podesio prema mom traktoru. Fali mu jos jedno kopcanje za gornju polugu po sirini posto je ista piramida i na dvobraznom i na trobraznom modelu a znamo da linija otpora nije na istom mjestu na dvobraznom i trobraznom plugu i zelim mu umjesto krutih upora iza dasaka staviti spanere koje vec imam kupljene samo nemam vremena da ih namjestim. Zelim mu malo "nategnuti" daske, kako da kazem, "otvoriti" ih da malo bolje okrece nego sad.
S obzirom koliko su ga ljudi pljuvali i vikali da leopard vrijedi samo koliko je tezak u staro zeljezo i slicne price, sad ti isti hvale kako oranje izgleda iza tog istog pluga.
Slijedeci korak je sirenje prednjeg trapa na traktoru, posto je sad prednja strana skroz skupljena i jos to nije TO ali plug vec sad jako mirno prati traktor.
Naravno da postoji bolji plug od leoparda, daleko od toga, ali da je naj gori to nikako ne prihvacam.