Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj Deutz je isto moj i tako podesen najbolje ore, ne bezi u neorano. Probao sam da vratim rucku. A posto je tebi kastrofa oranje, onda mi lepo objasni kako da podesim plug.Dzabe ja ponavljam kao papagaj kako se podesava plug... Pogledaj u temi oranje kako onaj 757.20 stoji iza onog deutza... Boze me sacuvaj. Tako i ova rucka za podesavanje je KRIMINALNO lose "podesena"
Odustajem od davanja savjeta javno na forumu na ovu temu, ocito nema smisla truditi se kad se i dalje radi napamet i bez sluha... Koga zanima moj savjet ima PP.
Katastrofa...
Naravno kad su plazevi skraćeni,skoro pa ih nemaTako najmanje vuce u neorano, zato sam je stavio tako.
Ako su ovo novi plazovi, onda su i kod mene zreli za menjanje Kod mene su kao polovina ovih... Za sledecu sezonu moraju doci novi.ćelavi su plazevi,trebalo bi da su priblizno ravni sa vrhom raonika
slika sa interneta