Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za doticnog gospodina su nepoznati plugovi tipa IMT 755-756 i rad sa njima u kombinaciji sa 533Nije isto dve i cetiri brazde + obrtac...
Kao sto sam napisao,kod mene je covek nastradao tako,zadnja glava direktno u glavu,traktor 558 bez kabineNekaze Mirko da nije izvodljivo nego da nije bas bezbedno... Sta ako prednji raonik zapne o nesto jako??? Zadnje brazde ima da zavrse u kabini... Ipak topling drzi koliko toliko i bezbednije je...
Za doticnog gospodina su nepoznati plugovi tipa IMT 755-756 i rad sa njima u kombinaciji sa 533
- - - - - - - - - -
Kao sto sam napisao,kod mene je covek nastradao tako,zadnja glava direktno u glavu,traktor 558 bez kabine
Bezbednost je druga tema,a da se može - može se
Ne lupaj gluposti
Video pozajmljen od uvaženog člana ovog foruma,i mog velikog prijatelja cicimorica,samo za mirka 015
imaš točak a kod tipova gde ne treba točak šta je posrednik za informaciju o dubini i kopiranju tla?Ja nemam plivajuci ni EHR,klasika brale.
Pa da , stara hidraulika nema ni plivanje bez toplinka .
Svaki traktor može! Da nisam prodao Lemkena,sad bi zakačio na Torpeda i izašao bi,samo da snimim,pa nebitno u čije,samo da je neuzoranoSa kojim tipom hidraulika? Ehr ili nešto staro?