Šošara
Član
Prosreni 755 kod kolege se pokazao dobro,ore bez greske,bolje zaorava nego pre.Pre ga je vukao sa 539 a posle prosirenja vuce ga sa 558.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima li neko da je imt 755 nk,prosirivao da bude 756nk? Kako se to pokazalo i ima li racun to raditi ?
Kakva odvala,bas sam se nasmejao,izmislili trgovci da sirotinji uzmu pare.Ovo je konstrukcioni promasaj fabrike,trebali su samo ugraditi lanac koji se zakaci na kraj pluga i na mesto toplinga na traktoru,to bi oranje bilo senzacija.Ništa to nesmeta,toplink NEORE,orati se može i bez njega,služi samo da se plug doveze na njivu pomoću njega,i da se na uvratinama podigne isti,i odnese do sledećeg prohoda,ko ti je drugačije rekao,taj te je malo zeznuo,samo da znaš
Ne lupaj glupostiKakva odvala,bas sam se nasmejao,izmislili trgovci da sirotinji uzmu pare.Ovo je konstrukcioni promasaj fabrike,trebali su samo ugraditi lanac koji se zakaci na kraj pluga i na mesto toplinga na traktoru,to bi oranje bilo senzacija.
Jel znas sta se desilo jednom coveku kod mene u selu,stariji je bio,otkacio mu se topling u oranju i plug 756 se podigao zadnji kraj uvis momentalno,okrenuo se i ubio ga na licu mesta u glavu.Druze bez uvrede zajebi glupe konstatacije,moze to neko i probati pa se zajebati.